Glaszetter Alphen aan den Rijn

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Als u op zoek bent naar een glashandel in de omgeving van Alphen aan den Rijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een selectie gemaakt van professionele glashandels die ruime ervaring hebben met verschillende soorten ruiten. In Alphen aan den Rijn en omstreken werken wij samen met menig glaszetter die voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Allround glashandel

Een glaszetter is een allround specialist op het gebied van ramen. Ze kunnen u voorzien van advies, ruiten plaatsen en indien noodzakelijk het raam repareren. Het aanbod van glas in ontzettend groot en volledig, mocht u toch een type ruit missen. Geef dit dan aan bij de glaszetter. Zij kunnen in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek gaan naar de juiste oplossing.

24 uurs glasservice

Als de ruiten in uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe zijn, dan kunt u hiervoor bij een glashandel terecht. Zij kunnen alle ramen voor u vervangen. Als uw raam is beschadigd, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het ruit te repareren. Zo kunnen krassen en kleine barsten worden gerepareerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Dubbel glas

Dubbel glas heeft een goede isolerende werking. Door te zorgen voor een optimale isolatie van uw woning bespaart u veel geld de energiekosten. Deze glassoort werkt goed isolerend tegen warmte, kou en geluiden van buitenaf.

HR++ glas

Vanuit de Nederlandse overheid komt er steeds meer aandacht voor energiezuinigheid en het besparen van fossiele brandstoffen. Pandeigenaren worden dan ook aangespoord om hun woning zo goed mogelijk te isoleren. Eén manier waarop dat kan, is om uw ramen te vervangen door HR++ beglazing. HR++ isolatieglas is een speciale vorm van dubbel glas. Het bestaat evenals standaard dubbel glas uit twee glasplaten, maar in plaats van lucht zit er een speciaal isolatiegas tussen. HR++ ramen hebben dan ook een sterk verhoogde isolatiewaarde, waardoor u jaarlijks tot wel honderden euro’s kunt besparen op de stookkosten. Een glaszetter kan binnen korte tijd het HR++ isolatieglas leveren.

Glasschade

glasschade
Glasschade ontstaat in de meeste gevallen door huis- tuin- en keukenongevallen. Schade aan uw ruiten kan echter ook het gevolg zijn van kwade opzet, meestal door een inbraak. Waardoor de glasschade ook ontstaan is, het is belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Via onze glasservice komt u direct in direct contact met een glaszetter uit Alphen aan den Rijn die de schade kan oplossen. Hoewel menig glashandel een groot assortiment aan glassoorten meteen kan leveren, kan het gebeuren dat het door u gewenste dubbel- of isolatieglas niet beschikbaar is. Onze glaszetter zal dan voor een tijdelijke oplossing zorgen, en u zo snel mogelijk verder helpen met het glas er weer inzetten.

Glas-in-lood

glas-in-lood Alphen aan den Rijn
Glas in lood is een zeer traditionele vorm van glaszetten. Gebrandschilderde glazen werden van oudsher gebruikt om grote ramen gemakkelijk van glas te kunnen voorzien. Daarnaast dienden de ruiten een educatief doel: zo kon men in kerken de ongeletterde kerkgangers de bijbelverhalen in beeld tonen. Tegenwoordig zijn glas in lood panelen voornamelijk populair als origineel sfeerverhoger. Door de gebrandschilderde ramen wordt het zonlicht namelijk op een unieke wijze gefilterd, wat leidt tot een warme en steeds wisselende sfeer. Bent u benieuwd naar de kosten voor het ontwerpen van een glas in lood paneel? Onze glashandel in Alphen aan den Rijn informeert u graag.
 

Veiligheidsglas

Via onze glasservice is het mogelijk om diverse glassoorten te bestellen. Zo bieden wij dubbel en driedubbel isolatieglas, en bent u bij onze glashandel tevens aan het juiste adres voor matglas. Een derde glassoort die wij aanbieden is veiligheidsglas. Veiligheidsglas kan worden geleverd in een gelaagde, geharde en gewapende variant. Deze modellen hebben elk weer hun eigen kenmerken, maar bieden alle bescherming tegen snijwonden door glasschade en verkleinen de kans op een gelegenheidsinbraak. Wilt u weten wat de kosten worden voor het laten plaatsen van veiligheidsglas bij uw pand in Alphen aan den Rijn? Of komt u graag in contact met een glaszetter? Vul dan het contactformulier in.

Gelaagd glas

Als u een gelaagde glassoort gebruikt, profiteert u van de stevigheid van het glas. Gelaagd glas wordt vaak toegepast in attractieparken, kassa’s op grote evenementen en locaties waar u geld inwisselt. Doordat er in het ruit polyvinylbutral folie zit kan het raam niet in stukken breken. Hierdoor creëert u met een gelaagde ruit een veilige afscheiding maken.
glasservice Alphen aan den Rijn

Vergelijk menig glashandel

Als u nieuwe ramen wilt laten plaatsen door een professionele glaszetter, dan wordt er door veel mensen gedacht dat ze hiervoor ontzettend veel geld kwijt zijn. Maar wij bewijzen het tegendeel. Het plaatsen van nieuwe ruiten is mogelijk met elk budget. U moet wel rekening houden met het soort ruit wat wordt gebruikt. Wij bieden u de mogelijkheid om maximaal vijf offertes aan te vragen. Op die manier valt het aanbod in Alphen aan den Rijn goed te vergelijken en heeft u een goed beeld van de prijzen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?