Glaszetter Drenthe

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Als u nieuwe ruiten wilt laten plaatsen, dan is het verstandig om dit door een professionele glashandel te laten doen. Zo weet u zeker dat het goed gebeurd en het juiste glas wordt geplaatst. Weet u niet precies welke glassoort u wilt plaatsen? Laat u dan adviseren door een glaszetter uit Drenthe. Vult u gerust het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. De dienstverlening is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ruit kapot – 24/7 glasservice

Stel dat uw kinderen lekker in de achtertuin aan het spelen zijn en er opeens een voetbal door het keukenraam schiet. Als er plotseling een ruit kapot gaat, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Doordat de bij ons aangesloten bedrijven in de omgeving van Drenthe werken, is het mogelijk om snel bij u te zijn. Op die manier kan uw raam snel worden gerepareerd. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dus als er ’s avonds laat een ruit kapot gaat, is dit geen probleem. Bij ons vindt u snel een goede glashandel bij u in de buurt. Indien u met spoed een glaszetter nodig heeft dan adviseren wij u om even te bellen. Op deze manier krijgt u direct antwoord op uw vragen.

Allround glaszetter

Het is belangrijk dat een glashandel u kan helpen op meerdere vlakken. Zo kunnen zij niet alleen ruiten plaatsen, maar ook repareren en u voorzien van advies. De door ons geselecteerde professionals hebben veel werkervaring en zijn bekend met verschillende situaties.

Dubbel Glas

Als u overweegt om uw woning te voorzien van dubbel glas, dan zult u hier veel voordeel van hebben. Dubbel glas zorgt voor een goede isolatie van uw huis en hiermee kunt u veel geld besparen op de energiekosten. Daarnaast werkt het goed isolerend tegen warmte, kou en geluiden van buitenaf. Vraag een glashandel bij u in de buurt naar de mogelijkheden.

HR++ glas

Het isoleren van woningen kan op diverse manieren worden uitgevoerd. Eén mogelijke methode is door HR++ ramen te combineren met kunststof kozijnen. Op deze wijze is het mogelijk om tot wel honderden euro’s per jaar te besparen op de energiekosten. HR++ isolatieglas is een speciale vorm van standaard dubbel glas. Net als het dubbel glas bestaat HR++ glas uit twee glasplaten. In plaats van lucht zit er echter een speciaal isolatieglas tussen de platen. Dit zorgt ervoor dat de luchtcirculatie sterk verminderd wordt, en daarmee dat er minder warmte verloren gaat. Vraag een glaszetter uit Drenthe naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Glasschade

glasservice Drenthe
Iedereen weet dat wanneer er een sterretje ontstaat in het raam van hun auto, dat zij direct contact op moeten nemen met een vakman. Hetzelfde geldt voor beschadigingen aan de ramen van uw woning in Drenthe. Hoe langer de glasschade bestaat, hoe meer risico er is op een gelegenheidsinbraak, maar ook hoe hoger uw stookkosten worden. Onze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar, wat betekent dat er altijd binnen korte tijd een erkend glaszetter bij u op de stoep kan staan om de glasschade te verhelpen. Bij menig glashandel zijn diverse glassoorten meteen beschikbaar. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Glas-in-lood

glas-in-lood ramen
Bent u op zoek naar een manier om de sfeer binnenshuis op een unieke wijze te verbeteren? Overweeg dan eens om een glas in lood paneel te laten plaatsen. Via onze glasservice kunnen wij u in verbinding brengen met diverse specialisten op het gebied van glas in lood. Samen met u zullen zij kijken naar de beschikbare ontwerpen of in overleg een nieuw ontwerp maken. De prijzen voor gebrandschilderde ramen zijn afhankelijk van de gebruikte glassoorten, de hoeveelheid glas en lood dat nodig is, en de complexiteit van het ontwerp. Geef daarom altijd op voorhand goed aan wat uw maximale budget is.
 

Veiligheidsglas

Bij een glashandel zijn vaak vele glassoorten verkrijgbaar. Zo heeft menig glashandel uit Drenthe zowel isolatieglas als brandwerende beglazing en matglas in het assortiment. Een andere glassoort die via een glasservice snel verkrijgbaar is, is veiligheidsglas. Er zijn diverse vormen van veiligheidsglas op de markt. Zo hebt u onder meer de keus uit gehard, gewapend en gelaagd glas. Al deze varianten van veiligheidsglas bieden bescherming bij huis tuin en keukenongevallen tegen snijwonden, en zorgen daarnaast voor een verlaagde kans op een gelegenheidsinbraak. Wilt u weten of veiligheid- of isolatieglas een goede optie is voor uw pand? Vraag dan via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Gelaagd glas

Bij grote evenementen worden vaak kassa’s gebruikt met gelaagd glas, maar ook bij banken en postkantoren ziet u vaak dat de ruimte waar medewerkers zich bevinden is afgeschermd met gelaagde glas. Dit zorgt voor extra veiligheid. In deze glassoort zit polyvinylbutral folie, dit zorgt ervoor dat het raam niet in stukken kan breken door bijvoorbeeld een voorwerp wat er tegenaan wordt gegooid.
glaszetter Drenthe

Aanbieders uit Drenthe vergelijken

Om geld te besparen is het verstandig om het aanbod in Drenthe te vergelijken. Wij bieden u de mogelijkheid om maximaal vijf offertes aan te vragen voor de diensten van een glaszetter. Zo heeft u een goed beeld van het aanbod in Drenthe en kunt u een keuze maken.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?