Glaszetter Groningen

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Een glaszetter kan u van dienst zijn bij het plaatsen van nagenoeg alle glassoorten. Wij hebben voor u een aantal vakkundige glaszetters geselecteerd in de omgeving van Groningen. Het plaatsen van ruiten vraagt om een specialistische aanpak. U kunt er op vertrouwen dat de aan ons gelieerde glashandel uw ruit op professionele wijze plaatst. Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

24 uurs glasservice

Stel dat uw kinderen ’s avonds buiten aan het voetballen zijn en opeens komt er een bal door uw keukenraam, dan wilt u natuurlijk dat het glas voor de nacht nog wordt gerepareerd. Een kapotte ruit vergroot de kans op inbrekers in uw woning. Wij bieden u daarom een 24-uurs service, wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Doordat de specialisten zijn gevestigd in Groningen en omstreken, zijn ze in de meeste gevallen binnen een half uur ter plaatse. Als u direct een glashandel nodig heeft, neem dan per telefoon contact met ons op.

Ruiten vervangen of repareren

Als er een ruit is gesneuveld dan moet dit gerepareerd worden. Voor het vervangen of de reparatie van glas kunt u het beste direct bellen met de gelieerde glashandel bij u in de buurt. De deelnemende glashandel levert alle glassoorten voor zowel particulier als voor bedrijven. Wij zijn inzetbaar voor glasschade, het vervangen van enkel glas door isolatieglas, het monteren van achterwanden voor keukens, hardglazen deuren en douchedeuren.

Isolatieglas

Als u geld wilt besparen op uw energiekosten, dan is het verstandig om isolatieglas in uw woning aan te brengen. Dit is dubbelglas waarvan de randen zijn afgesloten met speciale kit. Hierdoor is de ruimte tussen de twee ruiten goed afgesloten en kan deze gevuld worden met droge lucht. Bij HR++ glas wordt deze tussenruimte gevuld met een speciaal soort gas. HR++ glas werkt hierdoor extra isolerend.

Glasschade

glasschade Groningen
Glasschade kan ontstaan op verschillende manieren, zoals een ongelukje met voetballen of een struikelpartij. Daarnaast kan ook opzet of inbraak zorgen voor glasschade. Wat de oorzaak ook is, het is belangrijk om schade aan uw ruiten zo spoedig mogelijk te laten verhelpen. Neem dan ook direct contact op met onze glasservice in Groningen, en wij zorgen ervoor dat er spoedig een erkend glaszetter bij u voor de deur staat om nieuw glas te installeren. Menig bij ons aangesloten glashandel heeft meerdere glassoorten in het assortiment, waardoor deze direct beschikbaar zijn. Kies desgewenst voor isolatieglas of veiligheidsglas en profiteer van de voordelen.

Dubbel glas

dubbel glas
Tot een aantal jaar terug was het in Groningen zeer gebruikelijk om enkel glas te gebruiken voor de ramen. Door strengere duurzaamheid eisen van de overheid, is het nu echter noodzakelijk om minimaal dubbel glas te gebruiken bij nieuwbouwpanden. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten waartussen een soort spouw zit. Dit zorgt ervoor dat warme lucht minder snel naar buiten ontsnapt. Wilt u de isolatie van uw pand nog meer verhogen? Dan is zelfs driedubbel glas een optie. De kosten voor een driedubbel raam zijn echter relatief duur in verhouding met dubbel glas. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen in uw woonsituatie.
 

HR++ glas

Naast standaard dubbel glas, is er ook HR++ isolatieglas. Het HR++ raam bestaat eveneens uit twee glasplaten die van elkaar worden gescheiden door een soort spouw. In plaats van lucht is er echt een speciaal isolatiegas tussen de platen gespoten. Dit isolatiegas zorgt voor het beperken van de luchtcirculatie, waardoor de warmte nog langer binnenshuis blijft. De prijs voor HR++ beglazing is zeer goed in verhouding met het resultaat dat dit oplevert. Zo profiteert u van een sterk verhoogde isolatiewaarde, en daarmee van een besparing op de stookkosten. Via onze glasservice in Groningen bestelt u gemakkelijk en snel HR++ ramen.

Veiligheidsglas

Bij een glashandel zijn vele glassoorten verkrijgbaar, die elk weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo is daar ook de categorie veiligheidsglas. Hieronder vallen diverse varianten zoals gelaagd, gehard en gewapend glas. Veiligheidsglas wordt geproduceerd met als doel de kans op inbraak te verkleinen, en om snijwonden bij onverhoopte breuk te voorkomen. Wilt u bij uw bedrijfspand in Groningen veiligheidsglas laten installeren door een ervaren glaszetter? Of bent u benieuwd wat een glaszetter verder voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de kosten en mogelijkheden van onze diensten.
24 uurs glasservice Groningen

Glaszetters uit Groningen

Wij hebben in Groningen en omstreken meerdere specialisten geselecteerd die uw ruiten en glas op een vakkundige manier kunnen monteren. Indien u meer informatie wenst, vraagt u dan een offerte aan. U ontvangt reactie van menig glaszetter uit uw omgeving, natuurlijk kunt u de glaszetter ook per telefoon bereiken. Daarnaast bied wij u de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zo is het mogelijk om het aanbod eenvoudig te vergelijken. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Bekijk werkgebied in Groningen
 • Binnenstad
 • Korrewegbuurt
 • Vinkhuizen-Noord
 • Selwerd
 • Corpus Den Hoorn-Zuid
 • Oost-Indische buurt
 • Schildersbuurt
 • Oosterpoortwijk
 • Oosterparkwijk
 • Hoogkerk
 • Stadsparkwijk
 • Korrewegwijk
 • Schilders- en Zeeheldenwijk
 • Herewegwijk en Helpman
 • Oranjebuurt
 • Oranjewijk
 • Binnenstad-Zuid
 • Beijum
 • Noorddijk

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?