Glaszetter Leeuwarden

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Er zijn diverse redenen waarom u een glaszetter nodig zou kunnen hebben. Wat de reden ook is, bij Kwieq bent u op de juiste plaats voor het vergelijken van menig glashandel uit uw regio op basis van prijzen en aanbiedingen. Een bij ons netwerk aangesloten glaszetter helpt u graag met het plaatsen van zowel isolatieglas, als speciaal figuurglas. Wij garanderen een hoge kwaliteit glasservice tegen aantrekkelijke prijzen. Vul het contactformulier in voor meer informatie, of voor offertes van experts uit Leeuwarden. Wij zijn u graag van dienst.

24/7 glasservice

Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak, of hebben uw (buurt)kinderen per ongeluk een ruit kapot geschopt? Het is dan van belang zo spoedig mogelijk de oude glazen te vervangen. Zo voorkomt u dat de stookkosten sterk stijgen en geniet u binnen korte tijd weer van een optimaal woonklimaat. Wij begrijpen dat u bij een dergelijke situatie het liefst direct in contact komt met een vakman uit Leeuwarden, daarom hebben wij een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Met deze glasservice garanderen wij dat er bij spoed binnen het half uur een ervaren glaszetter van een glashandel uit uw regio bij u op de stoep kan staan, om nieuw dubbel glas, of standaard glas te plaatsen. Dankzij onze glasservice kunt u dus snel weer rustig slapen of verder gaan met uw dag.

Isolatieglas

In de laatste jaren is het voor pandeigenaren verplicht geworden om minimaal dubbel glas te plaatsen. Isolatieglas is daarom tegenwoordig bij vrijwel elke glashandel in Leeuwarden leverbaar in een dubbele en driedubbele variant. Standaard dubbel isolatieglas heeft een U-waarde van 1.1. Driedubbel isolatieglas daarentegen bestaat uit drie glasplaten en heeft een U-waarde van 0.5. In vergelijking met enkel glas bespaart u met driedubbel isolatieglas tot wel 300 euro per jaar. De prijzen voor dergelijke glazen zijn echter relatief. Daarom zal een glaszetter uit Leeuwarden u over het algemeen adviseren te kiezen voor dubbel isolatieglas.

Dubbel glas

dubbel glas Leeuwarden
De meest gebruikelijke glassoort die door een glashandel bij de huizen in Leeuwarden wordt geplaatst, is standaard dubbel glas. Dit heeft een isolatiewaarde van 2.8 en zorgt voor een maximale isolatie terwijl het product aantrekkelijke prijzen kent. Vindt u deze isolatie niet goed genoeg? Vraag dan een glaszetter in Leeuwarden naar overige mogelijkheden zoals bijvoorbeeld driedubbelglas.

Veiligheidsglas

glaszetter Leeuwarden
Wilt u uzelf en uw huisgenoten beschermen tegen snijwonden bij brekende glazen? Of wilt u inbraak bij uw pand in Leeuwarden voorkomen? Kies dan voor veiligheidsglas. Dit is verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen bij menig glashandel uit uw regio. Veiligheidsglas biedt een verminderde kans op gelegenheidsinbraak, en heeft in de meeste gevallen een Politiekeurmerk voor Veilig Wonen.
 

Glas-in-lood

Een zeer populaire glassoort is glas in lood. Dit is een glassoort die traditioneel een veel functioneler doel diende dan tegenwoordig: gebrandschilderde ramen waren geschikt voor het overbruggen van grote oppervlakten met beglazing, en voor het uitbeelden van bijbelverhalen voor ongeletterde kerkgangers. Tegenwoordig dient glas in lood vooral een decoratief doel. Laat bij een glaszetter uit Leeuwarden een ontwerp maken, of kies één van de bestaande designs. Woont u in een monumentaal pand met gebrandschilderde ramen, dan kan u via onze glasservice ook een erkend restaurateur inschakelen. Zo weet u zeker dat de ruiten van optimale kwaliteit blijven. Wij helpen u graag.

HR++ glas

hoogrendementsglas Leeuwarden
Vanuit de Nederlandse overheid wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid, energiezuinigheid en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen. Dit komt onder andere naar voren in de toepassing van het verplichte energielabel, wat woningverhuurders en –verkopers aanspoort om hun pand beter te isoleren. Een manier waarop u de isolatiewaarde van uw woning in Leeuwarden kunt verhogen, is door HR++ ramen te combineren met kunststof kozijnen. HR++ isolatieglas bestaat uit dubbel glas, met tussen de glasplaten een speciaal isolatiegas dat de luchtcirculatie vermindert. Wilt u meer weten over de voordelen van HR++ glas? Neem dan contact op met een glaszetter uit ons netwerk.

Driedubbel glas

voordelen driedubbel glas
Zoals aangegeven is het toepassen van isolatieglas een uitstekende mogelijkheid voor het beter isoleren van uw woon- of bedrijfspand. Hoewel u via onze glasservice over het algemeen zult worden aangeraden om standaard dubbel, of HR++ isolatieglas te laten plaatsen, is het ook mogelijk om driedubbel isolatieglas te bestellen. Driedubbel isolatieglas is bij menig glashandel niet direct beschikbaar, maar is vaak binnen twee weken aan te leveren. Driedubbel glas bestaat uit drie glasplaten, en heeft daardoor een zeer hoge isolerende werking. De relatief scheve prijs – isolatie verhouding zorgt ervoor dat driedubbel glas met name geschikt is voor toepassing in passieve panden, niet een gewoon woonhuis. Vraag de glashandel naar de prijzen en opties.
 

Glasschade

Wie te maken heeft gehad met glasschade, weet dat het vervangen van ruiten aardig in de prijzen kan oplopen, zelfs wanneer u gebruik maakt van onze glasservice. Menig glaszetter uit ons netwerk raadt daarom aan om een extra glasverzekering af te sluiten. Een dergelijke verzekering vergoedt glasschade zoals breuk en lekkage, mits u dit niet tijdens kluswerkzaamheden hebt veroorzaakt. Glazen onderdelen die bijvoorbeeld onder de meeste glasverzekeringen vallen zijn: glazen binnendeuren, ramen, douchecabines en lichtkoepels. Kassen en windschermen worden niet vergoed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een glasverzekering? Bij een glashandel uit Leeuwarden informeren ze u met alle plezier.
glasservice Leeuwarden

Glashandel met goede garantie

Bij elke glashandel die zich bij ons netwerk heeft aangesloten bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en goede glasservice. Elke glaszetter is gediplomeerd en heeft jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast hanteren wij diverse garantievoorwaarden. Wij leveren bijvoorbeeld uitsluitend artikelen met een CE-markering en u krijgt altijd 15 jaar garantie op de montage van dubbel glas.

Direct contact

Bent u op zoek naar een glaszetter of glashandel in Leeuwarden? Wilt u graag met spoed in contact komen met een 24uurs glasservice? Vul dan ons contactformulier in. Wij verbinden u direct met een glaszetter die op dit moment in uw buurt actief is. Wij helpen u graag verder!

Bekijk werkgebied in Leeuwarden
 • Transvaalwijk & Rengerspark
 • Oldegalileën & Bloemenbuurt
 • Vogelwijk & Muziekwijk
 • Vrijheidswijk
 • Nijlân
 • Westeinde
 • Vossepark & Helicon
 • Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek
 • t Vliet
 • Zuiderburen
 • Hempens
 • Aldlân
 • Bilgaard & Havankpark en omgeving
 • Camminghaburen
 • Leeuwarden-Centrum - Binnenstad
 • Teerns
 • Huizum

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?