Glaszetter Nijmegen

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Is uw ruit kapot? Of is het hoog tijd uw oude dubbel glas te vervangen door een beter isolerende beglazing? Hiervoor kunt u het beste de hulp in roepen van een ervaren glaszetter. Deze kan u adviseren over onder meer het juiste isolatieglas, kan met spoed een raam vervangen, of helpt u anderszins. Aan het netwerk van Kwieq is menig glashandel uit de regio Nijmegen verbonden. Dit betekent dat u via ons contactformulier een offerte van een glashandel uit uw omgeving toegestuurd kan krijgen, of zelfs meerdere waarna u deze zelf vergelijkt op basis van prijzen en aanbod . Wij zijn u graag van dienst!

Glasservice 24 uur per dag bereikbaar

Wanneer er bij u is ingebroken, of wanneer uw isolatieglas plotseling een lekkage vertoont, dan is het van belang zo snel mogelijk contact op te nemen met een glashandel. Helaas komt het regelmatig voor dat een glaszetter buiten kantoortijden niet bereikbaar is. Daarom hebben wij een 24uurs glasservice opgestart. Dit houdt in dat er ongeacht de dag of het tijdstip altijd een ervaren glaszetter in de omgeving van Nijmegen actief is, die binnen het half uur bij u op de stoep kan staan om eventueel nieuwe ramen te plaatsen. Onze glasservice is bereikbaar via het contactformulier. Geef hierbij aan dat het gaat om een spoedklus.

Glasschade

Glasschade ontstaat in de meeste gevallen door huis- tuin- en keukenongevallen, maar kan ook het gevolg zijn van kwade opzet, bijvoorbeeld bij een inbraak. Glasschade is te voorkomen door onder andere veiligheidsglas te installeren. Bij menig glashandel is veiligheidsglas zowel in een gelaagde als geharde en gewapende variant verkrijgbaar. Om de hoge kosten van het vervangen van een raam te voorkomen, is het een optie om een glasverzekering af te sluiten. Door de verzekering wordt glasschade als breuk en lekkage vergoed, mits u dit niet zelf tijdens het klussen heeft veroorzaakt. Direct een glaszetter nodig? Maak dan gebruik van onze glasservice in Nijmegen en vul het contactformulier in.

Isolatieglas

Isolatieglas wordt steeds vaker geplaatst, met name door de vergrootte aandacht voor duurzaamheid en het verplichte energielabel dat hieraan verbonden is. Bij vrijwel elke glaszetter kunt u zowel dubbel als driedubbel isolatieglas bestellen. Met een speciaal isolatiegas tussen de glasplaten zorgt dit isolatieglas ervoor dat de warmtestroom van binnen naar buiten door de beglazing vermindert. Dankzij de aantrekkelijke btw prijzen kunt u hiermee tot wel 300 euro per jaar besparen.

HR++ glas

Om de isolatiewaarde van uw pand in Nijmegen te verhogen, zijn er vele glassoorten die u kunt laten plaatsen door een erkend glaszetter. Zo bestaat er standaard dubbel en driedubelglas, maar zijn er ook speciale soorten isolatieglas. Eén daarvan is HR++ glas, waarbij de HR staat voor hoogrendement. HR++ beglazing bestaat net als dubbel glas uit twee glasplaten, waarbij echter de ruimte tussen de glasplaten gevuld wordt met een speciaal isolatiegas in plaats van lucht. Dit gas zorgt voor een vermindering van de luchtcirculatie, en daardoor voor een besparing op de stookkosten. Vraag via het contactformulier naar de voorwaarden en bijbehorende kosten.

Glas-in-lood ramen

glas-in-lood bestellen
Traditioneel werd glas in lood ingezet als manier om grote oppervlakken van beglazing te voorzien, en om ongeletterde kerkgangers de bijbelverhalen in beeld te tonen. Langzamerhand is deze educatieve en praktische functie echter veranderd in een decoratieve functie. Glas in lood wordt tegenwoordig voornamelijk gebruikt voor het verhogen van de sfeer binnenshuis en het verbeteren van de aanblik van woningen. Bij een glaszetter uit ons netwerk kunt u een bestaand design bestellen, maar is het ook mogelijk om een eigen glas-in-lood paneel te laten ontwerpen, bijvoorbeeld aan de hand van een foto. Vraag een glashandel uit Nijmegen om meer informatie via het contactformulier.

Driedubbel glas

driedubbel isolatieglas
Nu de Nederlandse overheid zoveel aandacht besteed aan energiezuinigheid en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen, komt er ook meer subsidie voor onder andere passieve huizen. Eén van de manieren om uw huis in Nijmegen zo energiezuinig mogelijk te maken, is door driedubbel isolatieglas te installeren. Driedubbel glas bestaat uit drie glasplaten met daartussen lucht of een isolatiegas. Het voordeel van een driedubbel raam is de optimale isolatiewaarde en daarnaast minder geluidsoverlast. Over het algemeen raden de specialisten van onze glasservice hun klanten echter aan om budgettechnisch te kiezen voor dubbel isolatieglas.
 

Dubbel glas

dubbele beglazing
Dubbel glas is de meest standaard vorm van beglazing bij panden in Nijmegen. Deze standaard glassoort heeft een isolatiewaarde van 2.8, wat betekent dat het redelijk isoleert. Het grote voordeel van dubbel glas is dat het lage prijzen heeft, en daarom relatief veel oplevert. Bent u erg bezig met duurzaamheid? Vraag dan uw glaszetter naar alternatieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld driedubbelglas.

Veiligheidsglas

glashandel Nijmegen
Veiligheidsglas heeft zeer specifieke eigenschappen. Dergelijke glazen zullen namelijk bij hard contact niet in scherpe stukken breken, maar in duizenden stukjes uiteenspatten, of in een metalen frame blijven hangen. Zo zult u beter beveiligd zijn tegen inbraak, en uzelf en uw huisgenoten kunnen beschermen tegen ongewenste glas snijwonden. Vraag bij onze glasservice naar de prijzen en eventuele levertijd.
 
24 uurs glasservice Nijmegen

Glashandel garantievoorwaarden

Elke glashandel uit Nijmegen die zich aan ons netwerk heeft verbonden moet voldoen aan diverse voorwaarden. Zo moet elke glaszetter in hun dienst goed gediplomeerd zijn, en ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Daarnaast vragen wij om een regelmatige bijscholing van het personeel. Wij garanderen bovendien dat u bij elke glashandel minimaal 15 jaar garantie krijgt op geplaatst dubbel glas, en verwachten wij dat een betrokken glashandel alleen ruiten plaatsen met een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de Europese eisen die hieraan gesteld zijn. Tot slot zult u bij ons altijd een hoge kwaliteit glasservice ontvangen tegen aantrekkelijke prijzen.

Direct contact

Komt u graag direct in contact met een erkend glaszetter uit Nijmegen? Stel u dan met onze glasservice in verbinding via het contactformulier. Wij verbinden u graag aan een specialist uit uw regio die u met raad en daad van dienst kan zijn.

Bekijk werkgebied in Nijmegen
 • Centrum
 • De Kamp
 • Wolfskuil
 • Heseveld
 • Altrade
 • Galgenveld
 • Biezen
 • Lent
 • Hengstdal
 • Neerbosch-Oost
 • Hatert
 • Nijmegen-Noord
 • Nijmegen-Oud-West
 • Lindenholt
 • Nijmegen-Nieuw-West
 • Nijmegen-Midden
 • Dukenburg
 • Zuid
 • Oost

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?