De glaszetter specialist in Alkmaar

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Alkmaar

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Als u op zoek bent naar een glashandel in de omgeving van Alkmaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een selectie gemaakt van professionele glashandels die ruime ervaring hebben met verschillende soorten ruiten. In Alkmaar en omstreken werken wij samen met menig glaszetter die voldoen aan onze kwaliteitseisen en de scherpste prijzen bieden. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan om in contact te komen met een ervaren glaszetter in Alkmaar. Heeft u in verband met glasschade direct een glashandel nodig? Bel dan naar 085 500 9966.

Allround glashandel

Een glaszetter is een allround specialist op het gebied van ramen. Ze kunnen u voorzien van advies, ruiten plaatsen en indien noodzakelijk het raam repareren. Het aanbod in onze glashandel is ontzettend groot en volledig, mocht u toch een type ruit missen. Geef dit dan aan bij de glaszetter. Zij kunnen in de omgeving van Alkmaar op zoek gaan naar de juiste oplossing.

24 uurs glasservice

Als de ruiten in uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe zijn, dan kunt u hiervoor bij een glashandel terecht. Zij kunnen alle ramen voor u vervangen. Als uw raam is beschadigd, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het ruit te repareren. Zo kunnen krassen en kleine barsten worden gerepareerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Alkmaar? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Dubbel glas

Een dubbel raam heeft een goede isolerende werking. Door te zorgen voor een optimale isolatie van uw woning bespaart u veel geld de energiekosten. Deze glassoort werkt goed isolerend tegen warmte, kou en geluiden van buitenaf. Als u nog een stapje verder wilt gaan, kan u ook een driedubbel raam laten plaatsen. Een driedubbel raam heeft een nog hoger isolerende werking. Daardoor is een driedubbel raam uitermate geschikt voor passieve huizen. Deze beglazing is echter een stuk duurder, waardoor een vakman u eerder hoogrendementsglas zal aanraden.

HR++ glas

Vanuit de Nederlandse overheid komt er steeds meer aandacht voor energiezuinigheid en het besparen van fossiele brandstoffen. Pandeigenaren worden dan ook aangespoord om hun woning zo goed mogelijk te isoleren. Eén manier waarop dat kan, is om uw ramen te vervangen door HR++ isolatieglas. HR++ isolatieglas is een speciale vorm van dubbel gelaagde beglazing. Het bestaat evenals standaard dubbel glas uit twee glasplaten, maar in plaats van lucht zit er een speciaal isolatiegas tussen. HR++ isolatieglas heeft dan ook een sterk verhoogde isolatiewaarde, waardoor u jaarlijks tot wel honderden euro’s kunt besparen op de stookkosten. Een glaszetter kan binnen korte tijd het HR++ isolatieglas leveren.

Glasschade

glasschade Alkmaar
Glasschade ontstaat in de meeste gevallen door huis- tuin- en keukenongevallen. Schade aan uw ruiten kan echter ook het gevolg zijn van kwade opzet, meestal door een inbraak. Waardoor de glasschade ook ontstaan is, het is belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Via onze glasservice komt u direct in direct contact met een glaszetter uit Alkmaar die de schade kan oplossen. Hoewel menig glashandel een groot assortiment aan glassoorten meteen kan leveren, kan het gebeuren dat het door u gewenste dubbel- of isolatieglas niet beschikbaar is. Onze glaszetter zal dan voor een tijdelijke oplossing zorgen, en u zo snel mogelijk verder helpen met het isolatieglas er weer inzetten.

Glas-in-lood

glaszetter Alkmaar
Glas in lood is een zeer traditionele vorm van glaszetten. Gebrandschilderde glazen werden van oudsher gebruikt om grote ramen gemakkelijk van een ruit te kunnen voorzien. Daarnaast dienden de ruiten een educatief doel: zo kon men in kerken de ongeletterde kerkgangers de bijbelverhalen in beeld tonen. Tegenwoordig zijn de panelen voornamelijk populair als origineel sfeerverhoger. Door de gebrandschilderde ramen wordt het zonlicht namelijk op een unieke wijze gefilterd, wat leidt tot een warme en steeds wisselende sfeer. Bent u benieuwd naar de kosten voor het ontwerpen van een paneel? Bel onze glashandel in Alkmaar op nummer: 085 500 9966.

Veiligheidsglas

Glas in lood is een zeer traditionele vorm van glaszetten. Gebrandschilderde glazen werden van oudsher gebruikt om grote ramen gemakkelijk van een ruit te kunnen voorzien. Daarnaast dienden de ruiten een educatief doel: zo kon men in kerken de ongeletterde kerkgangers de bijbelverhalen in beeld tonen. Tegenwoordig zijn de panelen voornamelijk populair als origineel sfeerverhoger. Door de gebrandschilderde ramen wordt het zonlicht namelijk op een unieke wijze gefilterd, wat leidt tot een warme en steeds wisselende sfeer. Bent u benieuwd naar de kosten voor het ontwerpen van een paneel? Neem contact op met onze glashandel in Alkmaar.

Gelaagd glas

Als u een gelaagde glassoort gebruikt, profiteert u van de stevigheid van de ruit. Gelaagde beglazing wordt vaak toegepast in attractieparken, kassa’s op grote evenementen en locaties waar u geld inwisselt. Doordat er in het ruit polyvinylbutral folie zit kan het raam niet in stukken breken. Hierdoor creëert u met een gelaagde ruit een veilige afscheiding maken.

Brandwerend glas

glasservice Alkmaar
Er zijn in onze glashandel verschillende soorten veiligheidsglas verkrijgbaar. Eén van de glassoorten die in Alkmaar vaak geplaatst wordt is brandwerend glas. Een enkel of zelfs dubbel of driedubbel raam zal barsten als het wordt blootgesteld aan extreme hitte. In het geval van brand krijgen de vlammen dus de kans om over te slaan en zo heeft u minder tijd om de ruimte te evacueren. Een brandwerend raam vormt een brandvaste tussenlaag, die de vlammen tegenhoudt. Onze glashandel levert verschillende soorten brandwerend glas. Beglazing met de classificatie E beschermt simpelweg tegen brandoverslag en –doorslag, terwijl ruiten met de classificatie EI ook zorgt dat de temperatuur niet te veel stijgt.

Draadglas

veiligheidsglas Alkmaar
Draadglas is een type veiligheidsglas. Het staat bekend om het metalen frame dat in het raam verwerkt zit. Vaak wordt gedacht dat draadglas net zo sterk is als bijvoorbeeld geharde glazen, maar dit is niet het geval. Het frame dient alleen om de ruit bij glasschade zo goed mogelijk bij elkaar te houden. Draadglas is dus niet weg te slaan, waardoor het inbraak- en (gedeeltelijk)brandwerend werkt. Als u gebruik maakt van onze glasservice dan wordt u persoonlijk geadviseerd over het gebruik van draadglas. Er zijn in onze glashandel diverse glassoorten op maat verkrijgbaar, welke het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

Glazen deuren

Glazen deuren worden steeds populairder in Alkmaar. Dat is niet zo gek, want ze geven een moderne, elegante uitstraling aan uw woning. Door de diversiteit zijn glazen deuren geschikt voor zowel nieuwe als oudere woningen. U hoeft zich ook geen enkele zorgen te maken over verwondingen bij glasschade. Maakt u gebruik van onze glasservice, dan wordt uw glazen deur exclusief van een geharde beglazing gemaakt. Dit is zó sterk, dat u goed uw best moet doen om deze te laten breken. Mocht er echter toch glasschade ontstaan, dan valt de deur uiteen in kleine, gladde stukken. Zo is er praktisch geen kans op verwondingen.

Voorzetramen

Als u uw woning beter wilt isoleren dan heeft u natuurlijk optie om dubbel, driedubbel of HR++ isolatieglas te plaatsen. Er is echter een andere, meer voordelige optie: het plaatsen van voorzetramen. Hierbij zet een glaszetter de voorzetramen voor uw eigen beglazing langs. Dit kan zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Voorzetramen zijn een goede oplossing als u mooie glas-in-lood ramen heeft die u niet kwijt wilt, of als uw kozijnen niet geschikt zijn om een dubbel of driedubbel raam in te plaatsen. De prijzen van voorzetramen liggen niet alleen een stuk lager dan de prijzen van isolatieglas, maar ze werken ook inbraak- en brandvertragend.

glashandel Alkmaar

Direct contact

Als u nieuwe ramen wilt laten plaatsen door een professionele glaszetter, dan wordt er door veel mensen gedacht dat ze hiervoor ontzettend veel geld kwijt zijn. Maar onze glasservice bewijst het tegendeel. Het plaatsen van nieuwe ruiten is mogelijk met elk budget, maar u moet wel rekening houden met het soort ruit dat u besteld bij onze glashandel. Elke glaszetter in ons landelijk opererende netwerk is geselecteerd op prijs en kwaliteit. Daarom bent u bij een glaszetter uit ons netwerk verzekerd van de scherpste prijzen! Vraag via ons contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Bent u in verband met schade direct op zoek naar een glaszetter in Alkmaar? Wij bieden een 24/7 glasservice aan. Bel naar 085 500 9966 voor direct contact.

Bekijk werkgebied in Alkmaar
 • Daalmeer-Zuidwest
 • Alkmaar-West
 • Daalmeer-Zuidoost
 • Oudorp
 • t Rak-Noord
 • Daalmeer en Koedijk
 • Overdie-Oost
 • Alkmaar-Zuid
 • De Horn-Noord
 • Huiswaard-Noord
 • Vroonermeer-Zuid
 • De Horn-Zuid
 • De Hoef
 • t Rak-Zuid
 • Alkmaar-Binnenstad
 • De Mare
 • Overdie
 • Daalmeer-Noordoost
 • Huiswaard-Zuid

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?