De glaszetter specialist in Amsterdam

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Amsterdam

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Wilt u nieuwe ruiten laten plaatsen? Of is het nodig om een kapotte ruit te vervangen? Het is raadzaam om hiervoor een erkende glashandel in te schakelen. Zo bent u zeker van een snelle en professionele afwerking. Dankzij onze glasservice vindt u snel een goede glashandel bij u in de buurt in Amsterdam. Indien u met spoed een glaszetter nodig heeft dan adviseren wij u om even te bellen op nummer: 085 500 9966. Op deze manier krijgt u direct antwoord op uw vragen.

24 uurs glasservice

In Amsterdam en omgeving is menig glaszetter actief. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken hebben wij voor u alvast een selectie gemaakt van diverse vakmannen. Er worden enkel vakmannen geselecteerd die een goede glasservice en de beste kwaliteit verlenen tegen scherpe tarieven. Dankzij ons landelijk opererende netwerk bieden wij u een 24 uurs service. Binnen een half uur kan er een vakman bij u voor de deur staan. Vraag geheel kosteloos een vrijblijvende offerte via ons contactformulier.

Alle glassoorten opgesomd

Bent u benieuwd welke glassoort het beste bij uw woning past? Laat u adviseren door een glashandel met kennis van zaken. Een glaszetter is bekend met de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke het optie het best aansluit bij uw situatie. De meest gebruikte glassoorten op een rijtje:

 • Veiligheidsglas
 • Draadglas
 • Zonwerend- en figuurglas
 • Brandwerend of gelaagde beglazing
 • Dubbelglas
 • HR++ isolatieglas

Glasschade

Glasschade ontstaat op verschillende manieren, zowel door opzet als ongeval. Wat de exacte oorzaak voor de glasschade ook is, het is van belang dit zo snel mogelijk te laten herstellen door een erkend glaszetter. Via onze glasservice komt u spoedig in contact met een glaszetter uit de regio Amsterdam die desgewenst binnen korte tijd bij u voor de deur kan staan om de glasschade op te lossen. Hoewel menig glashandel verschillende glassoorten in het assortiment heeft zitten in diverse afmetingen, kan het voorkomen dat de door u gewenste soort er niet tussen zit. Onze glaszetter zal dan eerst een tijdelijke beglazing installeren.

Isolatieglas

Sinds 1 januari 2015 is het voor woningverkopers en –verhuurders noodzakelijk om een energielabel aan te tonen van het pand. Hoe zuiniger het label, hoe hoger de verkoop- en verhuurwaarde van de woning is. Een dergelijk zuinig label verkrijg je door onder andere het pand goed te isoleren. U heeft diverse isolatie mogelijkheden, één daarvan is het toepassen van isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasplaten, waartussen lucht of een speciaal isolatiegas is gespoten. Zo is standaard dubbel glas al isolerend, maar werkt HR++ nog beter dan dubbel glas. Vraag bij een glashandel uit de buurt naar de mogelijkheden en kosten.

HR++ glas

HR++ is, net als isolatieglas, dubbel gelaagd. De tussenruimte is gevuld met een speciaal soort gas, waardoor je kan profiteren van een optimale isolatie. Hoe beter de isolatie, hoe lager de energierekening. Bij HR++ isolatieglas is de tussenruimte gevuld met droge lucht. Naast isolerende bestaan er ook inbraakwerende, geluidwerende en brandwerende ruiten. Bent u nieuwsgierig welk glassoort het beste bij uw woning past? Vraag onze glasservice in Amsterdam om persoonlijk advies.

Driedubbel glas

isolatieglas Amsterdam
Naast standaard dubbel isolatieglas bestaat er ook nog speciaal driedubbel isolatieglas. Een driedubbel raam is zeer geschikt voor passieve huizen in Amsterdam, omdat zij zorgen voor een optimale isolatiewaarde. Voor gewone woonhuizen heeft driedubbel glas echter geen toegevoegde waarde. Zeker niet wanneer de hoeveelheid energiebesparing die het oplevert vergeleken wordt met de investering. Wilt u wel graag meer weten over de mogelijkheden voor driedubbel glas? Vraag dan via het contactformulier bij een glashandel uit de regio naar de mogelijkheden. Wij helpen u met onze glasservice graag verder.

Glas-in-lood

glaszetter Amsterdam
Glas in lood is een zeer traditionele glassoort die van oudsher gebruikt werd om grote oppervlaktes van beglazing te kunnen voorzien. Daarnaast heeft het een educatieve functie, doordat het Bijbelverhalen in beeld bracht voor de ongeletterde mensen. Tegenwoordig hebben gebrandschilderde ramen een meer decoratieve functie. Het is dan ook bij menig glaszetter in Amsterdam mogelijk om glas in lood panelen zelf te ontwerpen, of op basis van een bestaand ontwerp te bestellen. Door glas in lood ramen creëert u een unieke lichtinval in uw woonruimte, wat zorgt voor een warme en authentieke sfeer. Bel ons op: 085 500 9966.

Voorzetramen

Dubbel- of zelfs driedubbel isolatieglas hebben meerdere voordelen ten opzichte van enkele beglazing. Het belangrijkste voordeel is de verhoogde isolatiewaarde. Dankzij een dubbel raam verliest u aanzienlijk minder warmte. Als gevolg hiervan hoeft u ’s winters minder te stoken en bespaart u op uw energiekosten. In sommige gevallen is het vervangen van uw beglazing echter geen mogelijkheid. In dat geval bieden voorzetramen de uitkomst. Hierbij zet een glaszetter een voorzetraam voor uw eigen ruiten. De isolatiewaarde ligt nog niet zo hoog als bij dubbel of HR++ isolatieglas, maar u kan toch uw stookkosten een stuk verlagen! Daarbij zijn de prijzen van voorzetramen een stuk voordeliger dan de prijzen van een dubbel raam.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas wordt gebruikt om ongelukken en letsel te voorkomen. Bij eventuele glasschade houden draden de ruit bijeen. Ook is het mogelijk dat deze ruiten thermisch behandeld zijn. Hierdoor ontstaan er bij ruitschade allemaal kleine korrels. Voor veiligheidsglas zijn speciale richtlijnen opgesteld. Welke variant past in uw situatie, kunt u vragen aan de glaszetter in Amsterdam. Wilt u vooraf aan de glasservice persoonlijk advies? Wij horen graag van u.

Brandwerend glas

glasschade Amsterdam
Hoewel de kans klein is, kan er op elk willekeurig moment brand uitbreken. Gewone ramen zullen barsten onder de extreme hitte. Door deze glasschade loopt u risico op letsel. Wilt u uw beglazing binnenkort laten vervangen? Vraag een glaszetter uit Amsterdam dan naar de mogelijkheden wat betreft een brandwerend raam. Onder grote hitte ontstaat er een brandvaste muur. Afhankelijk van het type werkt het op een aantal manieren brandwerend. De standaard variant houdt de vlammenzee tegen, terwijl een brandwerend raam met de classificatie EI ook de hitte beperkt. Onze glashandel levert diverse glassoorten die brandwerend zijn.

Draadglas

glas vervangen Amsterdam
Naast gelaagd- en gehard veiligheidsglas, bestaat er ook draadglas. In deze ruiten zit een metalen frame verwerkt. Vaak wordt gedacht dat de ruit, dankzij dit frame, extreem sterk is. Dit is helaas niet het geval. Het metalen frame dient vooral als leidraad om de ruit bij elkaar te houden in geval van glasschade. Doordat de ruit niet uit elkaar valt werkt hij gedeeltelijk brand- maar zeker inbraakwerend. Draadglas wordt vanuit onze glashandel in diverse stijlen geleverd. Spiegelglas is gepolierd, waardoor het helder is. Maar u kan de glashandel ook vragen naar Engels- of Brute draadglas. Deze glassoorten zijn (gedeeltelijk) ondoorzichtig, waardoor u meer privacy krijgt.

Glazen deuren

Onze glasservice bestaat uit meer dan enkel het vervangen van ruiten. Ook het plaatsen van glazen deuren is een mogelijkheid. In Amsterdam wordt de keuze voor een glazen deur steeds populairder. Dankzij glazen deuren creëert u een open sfeer in uw woning. De deuren laten veel licht door, waardoor donkere hoekjes verleden tijd zijn. Er wordt vaak gedacht dat een glazen deur gevaarlijk is, zeker met huisdieren of kleine kinderen in huis. Maakt u zich geen zorgen: de glazen deuren die door onze glashandel worden geleverd, zijn gemaakt van geharde beglazing. Deze glassoort is zo sterk, dat de kans op glasschade heel klein is. Mocht er toch een breuk ontstaan, dan valt de deur uiteen in duizenden kleine, gladde stukjes.

Glasservice Amsterdam

Direct contact

Heeft u een glashandel in Amsterdam nodig? Bij onze glasservice vraagt u eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan. Iedere glaszetter vraagt andere prijzen voor dezelfde werkzaamheden. De glaszetters uit ons netwerk in Amsterdam worden allemaal geselecteerd op prijs en kwaliteit. Zo kunnen wij u de scherpste prijzen garanderen! Heeft u in verband met glasschade direct contact met een glashandel nodig? Bel dan naar 085 500 9966 voor direct contact.

Bekijk werkgebied in Amsterdam
 • Sloten
 • Amsterdam-West
 • Slotermeer
 • Amsterdam-Zuid
 • Slotervaart
 • Oostelijk Havengebied
 • Landlust
 • Geuzenveld
 • Jordaan
 • Oude Pijp
 • Bijlmer
 • Holendrecht/Reigersbos
 • Amsterdam-Zuidoost
 • Stadsdeel Nieuw-West
 • Amsterdam-Centrum
 • Osdorp
 • Amsterdam-Noord
 • Middelveldsche Akerpolder
 • Amsterdam-Oost

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?