123 Glasservice

085 500 9966 - 24 uursservice

 

Wij zijn in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid naar een bekende speler in de markt op het gebied van glasherstel. In 1985 zijn we begonnen als een familiebedrijf en uitgegroeid naar een landelijk opererend netwerk met meer dan 300 vestigingen waardoor wij altijd binnen een half uur ter plaatse zijn, waar u zich ook in Nederland bevindt!

Indien u graag contact wilt leggen met onze servicedesk dan kan dan altijd geheel vrijblijvend via 085 500 9966. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen in de week. Geen spoed, maar behoefte aan advies? Onze glaszetters zijn uiterst vakkundig en staan u graag te woord!

123 Glassservice

Wat mag u van ons verwachten?

Wanneer u gebruik maakt van onze service dan profiteert u van onze service. Doordat wij jaarlijks zeer vaak worden opgeroepen weten wij als geen ander hoe we het beste te werk dienen te gaan. Doordat wij effectief te werk gaan zijn we niet alleen snel ter plaatse, maar is de schade eveneens snel opgeruimd het het glas snel geplaatst.

Sterke punten

  • 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • 15 jaar garantie
  • Meer dan 300 glaszetters in dienst
  • Eigen opleidingscentrum

Werkwijze

Wanneer u belt naar 085 500 9966 nemen we telefonisch de situatie met u door. Zo krijgen wij een beeld wat er benodigd is om alles in goede banen te leiden. Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. U krijgt een duidelijke prijsopgaaf vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Na uw akkoord en afhankelijk van de urgentie van de opdracht komen wij spoedig naar u toe om het glas te leveren en te zetten. Doordat wij dagelijks vele particulieren en bedrijven van dienst zijn hebben wij altijd (dubbel) glas op voorraad. Dit maakt ons uniek en daar zijn we best trots op. Bovendien bieden wij uitstekende garantievoorwaarden. Indien u gebruik maakt van de dienstverlening ontvangt u deze op papier.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Leuk! Door op de onderstaande afbeeldingen of titels te klikken vindt u meer informatie over dienstverlening.

Contact

Wanneer u het contactformulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact op te nemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2