De glaszetter specialist in Over-ons

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Over ons

123 Glasservice, in heel Nederland actief!

Snelle glaszetter
Vakmanschap
24 uursservice
Ons bedrijf 123 Glasservice is een bedrijf met jarenlange ervaring in de glasbranche en is hierdoor uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf. In het verleden was 123 Glasservice werkzaam als lokaal bedrijf in Gelderland, maar heeft zich ontwikkeld tot een organisatie die in het gehele land inzetbaar is. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen in alle situaties. In de afgelopen jaren is ons bedrijf altijd winstgevend geweest, hierdoor kunnen wij u deze zekerheid bieden.

Certificatie

Voor al onze klanten willen wij de klanttevreden waarborgen, daarom is ons bedrijf ISO 9001 gecertificeerd. Onze klanten stellen eisen waar wij aan willen voldoen, daarnaast stelt de wet- en regelgeving ook eisen aan onze producten. Doordat wij ons aan de voorschriften houden kunnen wij u de garantie bieden waar u recht op heeft. Als er jaren geleden een glaszetter bij u is geweest van 123 Glasservice en u ontdekt nu een fabricagefout, dan kunt u terugvallen op de garantievoorwaarden.

123 Glasservice in het kort:

  • 24 uurs Glasservice
  • Wij leveren alleen kwaliteit
  • In noodsituaties binnen 30 minuten ter plaatse
  • Wij zijn altijd bij u in de buurt inzetbaar
  • Werkzaam vanaf 300 locaties

De toekomst van 123 Glasservice

Het bedrijf groeit elk jaar verder en daarom werken wij graag toekomstgericht. In de afgelopen jaren hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd waar wij regelmatig werk verrichten, door deze successen weten nieuwe opdrachtgevers ons ook te vinden. Wij werken volgens het SUS concept, dit houdt in dat wij Service, Uitstraling en Snelheid erg belangrijk vinden.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?