De glaszetter specialist in Vakmanschap

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Vakmanschap

Kwaliteit gegarandeerd bij 123 Glasservice!

over 123 Glasservice
Snelle glaszetter
24 uursservice
Bij het plaatsen van nieuw glas is vakmanschap erg belangrijk. Maar voordat de glaszetter van start gaat met het plaatsen van het glas moet hij u voorzien van professioneel advies. Hij zal u adviseren met betrekking tot de verschillende glassoorten waaruit u uiteindelijke een keuze kan maken. Wij van 123 Glasservice leveren uitsluitend kwaliteit en werken volgens de richtlijnen en voorschriften. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd, op deze manier bent u zeker van kwaliteit. Op het monteren van ruiten krijgt u bij 123 Glasservice 15 jaar garantie op de werkzaamheden. Als u gebruik maakt van de garantie, dan krijgt u niet alleen de beglazing vergoed maar komen wij ook langs om de beglazing kosteloos te monteren.

Klanten adviseren

De specialisten van 123 Glasservice zijn opgeleid om u te adviseren over de juiste glassoort voor uw woning en het glassoort die aansluit bij de situatie. De ruiten in uw woning zijn een middel die u, uw medebewoners en uw bezittingen beschermen en het verhoogt het wooncomfort in uw woning. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het type glas? Geef dit dan aan bij de specialist van 123 Glasservice. De vakman of vakvrouw neemt uw wensen mee in het advies.

De vakmensen van 123 Glasservice

Onze vakmensen mogen pas aan de slag als zij hebben bewezen dat zij de vakkennis daadwerkelijk toe kunnen passen. Door de voortdurende uitbreiding van ons bedrijf zijn wij constant bezig met het opleiden van medewerkers. Wij wisselen onze kennis uit en trainen de vaardigheden van onze werknemers, hierdoor weten wij onze kwaliteit te waarborgen. Bij als onze medewerkers is het ordertraject vanaf de vraag tot het monteren inzichtelijk, alle medewerkers hebben op de verschillende afdelingen eens meegekeken in de processen.

Keurmerk

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van 123 Glasservice, dan kunt u erop vertrouwen dat de producten en montage kwaliteit in orde zijn. Wij zijn in het bezit van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, afgekort ook wel PKVW genoemd. Onze kwaliteitsborging inzake veilig wonen is voor onze klanten gegarandeerd.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?