De glaszetter specialist in Den-bosch

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Den Bosch

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Is uw ruit kapot? Of is het hoog tijd uw oude dubbel glas te vervangen door een beter isolerende beglazing? Hiervoor kunt u het beste de hulp inschakelen van een ervaren glaszetter. U vindt hier meer informatie over verschillende glassoorten. Wilt u één van deze soorten bestellen of direct een vakman inhuren? Via het nummer 085 500 9966 van onze glasservice komt u eenvoudig in contact met een glashandel of glaszetter in Den Bosch. Vul vandaag nog het contactformulier in zodat we u gratis en vrijblijvend een offerte kunnen toesturen. Een spoedklus vanwege glasschade, of het vervangen van uw ruiten met driedubbel, HR++ of veiligheidsglas, onze glaszetter komt graag bij u langs in Den Bosch!

Glasservice 24 uur per dag bereikbaar

Wanneer er bij u is ingebroken, of wanneer uw isolatieglas plotseling een lekkage vertoont, dan is het van belang zo snel mogelijk contact op te nemen met een glashandel. Helaas komt het regelmatig voor dat een glaszetter buiten kantoortijden niet bereikbaar is. Daarom hebben wij een 24uurs glasservice opgestart. Deze glasservice houdt in dat er ongeacht de dag of het tijdstip altijd een ervaren glaszetter in de omgeving van Den Bosch actief is, die binnen het half uur bij u op de stoep kan staan om eventueel nieuwe ramen te plaatsen. Onze glasservice is bereikbaar via het contactformulier. Geef hierbij aan dat het gaat om een spoedklus.

Glasschade

Glasschade ontstaat in de meeste gevallen door huis- tuin- en keukenongevallen, maar kan ook het gevolg zijn van kwade opzet, bijvoorbeeld bij een inbraak. Glasschade is te voorkomen door onder andere veiligheidsglas te installeren. Bij menig glashandel is veiligheidsglas zowel in een gelaagde als geharde en gewapende variant verkrijgbaar. Om de hoge kosten van het vervangen van een raam te voorkomen, is het een optie om een glasverzekering af te sluiten. Door de verzekering wordt glasschade als breuk en lekkage vergoed, mits u dit niet zelf tijdens het klussen heeft veroorzaakt. Direct een glaszetter nodig? Maak dan gebruik van onze glasservice in Den Bosch en vul het contactformulier in.

Isolatieglas

Isolatieglas wordt steeds vaker geplaatst, met name door de vergrootte aandacht voor duurzaamheid en het verplichte energielabel dat hieraan verbonden is. Bij vrijwel elke glaszetter kunt u zowel dubbel als driedubbel isolatieglas bestellen. Met een speciaal isolatiegas tussen de glasplaten zorgt dit isolatieglas ervoor dat de warmtestroom van binnen naar buiten door de beglazing vermindert. Dankzij de aantrekkelijke btw prijzen kunt u hiermee tot wel €300,- per jaar besparen.

HR++ glas

Om de isolatiewaarde van uw pand in Den Bosch te verhogen, zijn er vele glassoorten die u kunt laten plaatsen door een erkend glaszetter. Zo hebt u bij een glashandel de keuze uit standaard dubbel en driedubbelglas, maar zijn er ook speciale soorten isolatieglas verkrijgbaar. Eén van deze isolerende glassoorten is HR++, waarbij de HR staat voor hoogrendement. HR++ bestaat net als een dubbel glasraam uit twee glasplaten. De ruimte tussen de glasplaten is echter gevuld met een speciaal isolatiegas in plaats van lucht. Dit gas zorgt voor een vermindering van de luchtcirculatie, en daardoor voor een besparing op de stookkosten. Vraag via het contactformulier naar de voorwaarden en bijbehorende kosten.

Dubbel glas

glaszetter Den Bosch
Dubbel glas is de meest standaard vorm van beglazing bij panden in Den Bosch. Deze standaard glassoort heeft een isolatiewaarde van 2.8, wat betekent dat het redelijk isoleert. Het grote voordeel van dubbel glas is dat het lage prijzen heeft, en daarom relatief veel oplevert. Bent u erg bezig met duurzaamheid? Vraag dan uw glaszetter naar alternatieve mogelijkheden zoals bijvoorbeeld driedubbelglas.

Veiligheidsglas

glashandel Den Bosch
Veiligheidsglas heeft zeer specifieke eigenschappen. Dergelijke glazen zullen namelijk bij hard contact niet in scherpe stukken breken, maar in duizenden stukjes uiteenspatten, of in een metalen frame blijven hangen. Zo zult u beter beveiligd zijn tegen inbraak, en uzelf en uw huisgenoten kunnen beschermen tegen ongewenste snijwonden door glasschade. Bij menig glashandel hebt u de keuze uit verschillende soorten van deze beglazing.

Glas-in-lood ramen

glas-in-lood Den Bosch
Traditioneel werd glas-in-lood ingezet als manier om grote oppervlakken van beglazing te voorzien, en om ongeletterde kerkgangers de bijbelverhalen in beeld te tonen. Langzamerhand is deze educatieve en praktische functie echter veranderd in een decoratieve functie. Glas-in-lood wordt tegenwoordig voornamelijk gebruikt voor het verhogen van de sfeer binnenshuis en het verbeteren van de aanblik van woningen. Bij een glaszetter kunt u een bestaand design bestellen, maar is het ook mogelijk om een eigen glas-in-lood paneel te laten ontwerpen, bijvoorbeeld aan de hand van een foto. Vraag een glashandel uit Den Bosch om meer informatie via het contactformulier.

Driedubbel glas

dubbel glas Den Bosch
Nu de Nederlandse overheid zoveel aandacht besteed aan energiezuinigheid en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen, komt er ook meer subsidie voor onder andere passieve huizen. Eén van de manieren om uw huis in Den Bosch zo energiezuinig mogelijk te maken, is door driedubbel isolatieglas te installeren. Driedubbel glas bestaat uit drie glasplaten met daartussen lucht of een isolatiegas. Het voordeel van een driedubbel raam is de optimale isolatiewaarde en daarnaast minder geluidsoverlast. Over het algemeen raden de specialisten van onze glasservice hun klanten echter aan om budgettechnisch te kiezen voor dubbel isolatieglas.

Brandwerend glas

brandwerend glas Den Bosch
Een brandwerend glasraam heeft een brandvertragende werking. Ingeval van brand blijven de ramen 20, 30, 60 of 120 minuten langer intact dan een enkel ruit. Bij de glashandel kunt u kiezen uit verschillende soorten brandwerend glas, ingedeeld naar prestatieniveau. Hierbij wordt gekeken naar de vlamdichtheid, thermische isolatie en mechanische stabiliteit. Een brandwerend glasraam in groep E houdt vlammen tegen. Ramen in groep EW houden vlammen tegen en beperken de hittestraling, groep EI houdt vlammen en hitte helemaal tegen. Voordelen van een brandwerend raam zijn dat deze tevens de verspreiding van gassen en rook tegengaat, het overal toepasbaar is en geluidsisolerend werkt. Bel ons op 085 500 9966!

Draadglas

draadglas Den Bosch
Draadglas is net als een brandwerend ruit een soort veiligheidsglas. Het is een ruit voorzien van een netwerk van metaaldraad. Draadglas is hierdoor steviger, de kans op glasschade is kleiner dan bij enkele ruiten. Als het ruit kapot gaat dan houdt het draadwerk de scherven bij elkaar. Draadglas wordt veelal toegepast op plaatsen waar isolatie niet belangrijk is, maar veiligheid wel. Denk hierbij aan kelderramen en portiekfronten. U hebt bij de glashandel de keuze uit drie verschillende soorten draadglas. Spiegeldraadglas is gepolijst en daarom helemaal glad en doorzichtig. Brute draadglas heeft een lichte structuur en is daardoor een beetje doorzichtig. De Engelse versie is vrijwel niet doorzichtig door de bobbelige structuur.

Glazen deuren

Veel mensen staan er niet bij stil, maar het is een mogelijkheid om glazen deuren te plaatsen door een glaszetter. Glazen deuren geven uw woning een luxe en moderne uitstraling. Ze hebben daarnaast vele voordelen. Hebt u bijvoorbeeld een donkere hal? Als u glazen deuren laat installeren door een glaszetter uit onze glasservice, dan hebt u meer natuurlijk licht in de hal. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van deuren met beglazing in de rest van uw woning. De ruimtes lijken lichter en bovendien groter. Hebt u een klassieke of landelijke inrichting? Bij menig glashandel in Den Bosch hebt u de keuze uit deuren met glas-in-lood.

Voorzetramen

Wilt u graag isolatieglas laten plaatsen, maar is dit niet mogelijk omdat u bijvoorbeeld in een monumentaal pand woont? Laat voorzetramen installeren door een glaszetter uit Den Bosch. Een voorzetraam is een raam welke u tegen het oude ruit plaatst. Tussen de twee ruiten ontstaat een spouw gevuld met lucht. Deze heeft een isolerende werking. Hierdoor gaat minder warmte verloren en zult u besparen op de energiekosten. Voorzetramen isoleren minder goed dan dubbele of HR++ ruiten. De prijzen van voorzetramen liggen echter een stuk lager, wat deze beglazing een uitstekend alternatief maakt wanneer het installeren van bijvoorbeeld HR++ geen optie is. Benieuwd of het bij u thuis ook mogelijk is? Bel via 085 500 9966 met een glaszetter uit uw regio.

Glashandel garantievoorwaarden

Elke glashandel uit Den Bosch binnen onze glasservice moet voldoen aan diverse voorwaarden. Zo moet elke glaszetter in hun dienst goed gediplomeerd zijn, en ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Daarnaast vragen wij om een regelmatige bijscholing van het personeel. Wij garanderen bovendien dat u bij elke glashandel minimaal 15 jaar garantie krijgt op elk geplaatst dubbel ruit, en verwachten wij dat een betrokken glashandel alleen ruiten plaatst met een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de Europese eisen die hieraan gesteld zijn. Hierdoor bent u bij de glasservice in Den Bosch verzekerd van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.
24/7 glasservice Den Bosch

Direct contact

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is ontzettend vervelend wanneer uw ruit kapot is. Hebt u glasschade en zoekt u daarom een ervaren glaszetter uit Den Bosch? Bel 085 500 9966 bij spoed. Of wilt u HR++, driedubbel of gelaagd veiligheidsglas laten plaatsen? Voor een erkende glaszetter of glashandel met uitgebreid assortiment bent u bij deze glasservice aan het juiste adres. Als u het contactformulier invult dan sturen we u gratis een offerte toe. Het aanvragen van een offerte is helemaal vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Via onze glasservice hebt u 15 jaar garantie op dubbele ruiten, inclusief montage. We helpen u graag!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?