Driedubbel isolatieglas

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Iedere woning in Nederland beschikt over ruiten, dit kan enkelglas, dubbel glas of driedubbel glas zijn. Enkel glas is een enkele glasplaat die in het kozijn is gemonteerd. Bij dubbelglas zijn er twee glasplaten maar daartussen een spouw. In die spouw zit stilstaande droge lucht die zorgt voor een goede isolatie. Als u dan het woord driedubbel isolatieglas hoort, dan kunt u eigenlijk wel nagaan wat dit precies inhoud. Bij driedubbel glas zijn er drie glasplaten ook met een tussenruimte. Deze tussenruimte is gevuld met droge stilstaande lucht. Doordat er twee spouwen zijn en drie glasplaten werkt driedubbel glas nog beter isolerend.

Dubbel glas toepassen

Er wordt vooral voor dubbel glas gekozen door de goede isolerende werking. Vroeger werd er alleen enkel glas geplaatst, alleen dit glas laat veel kou door waardoor het in huis niet aangenaam warm wordt. Toen kwam het idee om dubbel glas te plaatsen met lucht ertussen, dit heeft een betere isolerende werking en daarom is het makkelijker om een aangename temperatuur in huis te creëren.

Speciaal gas in de spouwruimte

Tegenwoordig is het ook mogelijk om in de spouwruimte een speciaal soort gas te laten spuiten. Door dit gas werken de ruiten nog beter isolerend. Dit type glas wordt hoogrendement glas genoemd. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw woning beter te isoleren. Wilt u weten welk type ruit het beste bij uw woning past en welk type ruit de beste isolatie biedt voor uw woning? Onze specialisten adviseren u graag. Wanneer er een keuze is gemaakt komt de specialist bij u langs om alle ruiten te plaatsen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?