Enkel glas

Vergelijk aanbieders van enkel glas

Veel woningen in Nederland zijn standaard voorzien van enkel glas. De enkele ruit beschermt u tegen ongewenste gasten en werkt isolerend tegen warmte, kou en geluiden van buitenaf. Vroeger was enkel glas een van de meest toegepaste glassoorten, tegenwoordig vergelijken consumenten de voor- en nadelen van verschillende glassoorten. Op die manier hebben de consumenten een beter beeld van het aanbod en wordt er vaker een andere keuze gemaakt.

Verschillende glassoorten

Er zijn veel soorten enkel glas te verkrijgen op de Nederlandse markt. Een voorbeeld hiervan is een gekleurde ruit, dit type ruit wordt veel aangebracht bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Daarnaast is veiligheidsglas, figuurglas en brandwerend ook verkrijgbaar in enkel glas. Elk glassoort is geschikt voor een andere situatie. Wilt u weten welk type ruit het meest geschikt is in uw situatie? Het is verstandig om dan contact op te nemen met een glaszetter bij u in de buurt. Deze kan u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Glassoorten in uw hele woning

Veel consumenten denken dat ruiten alleen in kozijnen geplaatst kunnen worden. Niets is minder waar, heeft u wel eens gedacht aan een glazen douchedeur of douchewand? Andere voorbeelden zijn binnendeuren en schuifdeuren. Als u meer lichtinval in uw woning wilt creëren is het een oplossing om meer ruiten in uw woning te plaatsen. Wat veel consumenten niet verwachten is dat het ook in uw keuken geplaatst kan worden. Bijvoorbeeld als achterwand boven uw aanrecht. Glas is makkelijk af te nemen, hierdoor houdt u uw keuken eenvoudig schoon.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de prijzen en levertijden van enkel glas? Vergelijk via Kwieq gratis en vrijblijvend offertes op prijs en kwaliteit. Dit doet u door het offerteformulier in te vullen. U hoort spoedig van de gelieerde specialisten.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?