De glaszetter specialist in Enschede

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Enschede

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Hebt u glasschade? En zoekt u nu een glasservice van top kwaliteit tegen lage prijzen? U bent bij ons aan het juiste adres. Of u nou HR++ isolatieglas wilt laten plaatsen door een glaszetter, of benieuwd bent naar de prijzen van een driedubbel ruit, we helpen u graag. Bij ons kunt u de hoogste kwaliteit verwachten. Onze glasservice biedt daarom 15 jaar garantie wanneer u dubbele beglazing laat plaatsen. Vraag gerust een offerte aan via het contactformulier. Het aanvragen van een offerte is gratis en helemaal vrijblijvend. Ideaal als u alleen benieuwd bent naar de prijzen van bepaalde glassoorten. Direct een glaszetter nodig? Neem telefonisch contact op via: 085 500 9966.

24 uurs glasservice

Onze 24 uurs glasservice neemt u diverse werkzaamheden uit handen. Een glaszetter uit Enschede plaatst en repareert uw ruiten en geeft u het advies en de informatie die u nodig heeft. Het assortiment van ruiten is bij onze glashandel zeer uitgebreid. Driedubbel isolatieglas of een andere glassoort, u vindt altijd wat u zoekt. Heeft u op korte termijn een glaszetter nodig omdat uw ruit is gesneuveld? Dan komt onze 24 uur glasservice u vast goed van pas!

Glasschade

Glasschade is ontzettend vervelend en komt altijd op het verkeerde moment. Of u uw ruit moet vervangen of repareren hangt af van de schade. Heeft uw glasraam kleine krassen of barsten? In dat geval is het wellicht mogelijk om dit te repareren. Er zijn vele mogelijkheden voor u in Enschede. Vraag een offerte aan om te zien wat onze specialisten voor u kunnen betekenen.

Glas-in-lood

Glassoorten hebben over het algemeen functionele eigenschappen, zoals beveiliging of isolatie. Glas-in-lood heeft echter een meer decoratieve functie. Zo is het mogelijk om bij een glaszetter een bestaand ontwerp uit te kiezen, of om een eigen ontwerp te laten maken. Een dergelijk design kan op basis van een foto, of een specifiek kleurenschema worden gemaakt. De prijs van een glas-in-lood paneel wordt bepaald op onder andere de hoeveelheid glasstukken die gebruikt worden en de glassoort die als basis wordt gebruikt. Geef daarom op voorhand bij de glashandel uit Enschede goed aan hoeveel budget u beschikbaar hebt.

Dubbel glas

Het is mogelijk om uw energierekening naar beneden te brengen. De oplossing is om uw woning beter te isoleren. Laat bijvoorbeeld een dubbel glasraam plaatsen door onze glasservice. Deze glassoort biedt extra isolatie tegen kou, warmte en geluiden van buitenaf. Het is erg belangrijk om isolerende beglazing te laten plaatsen door een glaszetter. Een vakman is ervaren in het plaatsen en zorgt ervoor dat dubbele ramen optimaal isoleren. Via onze glasservice vindt u altijd een goede glaszetter of glashandel bij u in de buurt.

HR++ glas

hr++ glas Enschede
Is er glasschade ontstaan bij uw pand in Enschede? Dan is het mogelijk om uw oude beglazing te herstellen, of het raam te vervangen door een beter isolerende glassoort. Zo kunt u bij menig glashandel terecht voor standaard dubbel isolatieglas, maar ook voor speciaal HR++ isolatieglas. Dergelijke isolerende beglazing bestaat net als een dubbel raam uit twee glasplaten, maar in plaats van lucht zit er een speciaal isolerend gas tussen. Dit gas zorgt ervoor dat de luchtcirculatie aanzienlijk vermindert, waardoor u sterk op de stookkosten bespaart. Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van HR++ ramen, wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.

Driedubbel glas

24/7 glasschade
Er zijn vele soorten isolatieglas verkrijgbaar bij de glashandel, die elk hun eigen kenmerken hebben. Zo bestaat er naast dubbel ook driedubbel isolatieglas. Een driedubbel glasraam bestaat uit drie verschillende glasplaten, die van elkaar gescheiden worden door een soort spouw. Deze kan gevuld worden met lucht of isolatiegas. Het voordeel van deze glassoort is dat het een zeer hoge isolatiewaarde heeft, en daarmee de waarde van uw pand in Enschede kan doen stijgen. Wilt u via onze glasservice een driedubbel ruit bestellen? Houd er rekening mee dat de verhouding tussen prijs en isolatiewaarde niet heel voordelig is, waardoor een dubbel glasraam uiteindelijk voordeliger is.

Veiligheidsglas

Via onze glasservice kunt u bij menig glashandel uit Enschede vervangende of nieuwe ramen bestellen. Hiervoor hebben zij een uitgebreid assortiment aan glassoorten beschikbaar. Zo bent u bij een glashandel onder andere aan het juiste adres voor een enkel, dubbel, en driedubbel raam, maar ook voor isolatieglas, matglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas is bovendien door een glaszetter in drie verschillende soorten leverbaar. Er bestaat onder andere gehard, gelaagd en gewapend veiligheidsglas. Hoewel alle drie de soorten verschillende kenmerken hebben, zijn alle vormen van veiligheidsglas gemaakt om snijwonden bij glasschade te voorkomen, en om de kans op inbraak te verminderen.

Gelaagd glas

Gelaagd glas is verkrijgbaar bij menig glashandel in Enschede. Kassa’s op grote evenementen, banken, informatiepunten en attractieparken maken over het algemeen gebruik van een gelaagd glasraam. In deze glassoort bevindt zich polyvinylbutral folie, dit zorgt ervoor dat het niet breekt wanneer er een hard voorwerp tegenaan komt. Als u een gelaagd ruit bij een glashandel bestelt en dit door een glaszetter laat plaatsen dan zijn uw medewerkers beter beveiligd. Bel ons op 085 500 9966 om de mogelijkheden te bespreken.

Brandwerend glas

dubbel glas bestellen Enschede
Wilt u een brandwerend raam laten installeren door een glaszetter uit Enschede? In geval van brand hebt u dankzij de unieke eigenschappen van een brandwerend raam meer tijd om uw woning te verlaten. Normale beglazing breekt op het moment dat er een groot verschil in temperatuur is tussen het oppervlak en de glasranden. Een brandwerend ruit geeft u tot 30, 60 of soms zelfs 120 minuten extra vluchttijd. Een brandwerend ruit uit groep E is vlamdicht. De beglazing is sterk, laat geen rook en vlammen door, maar is wel heet. Ruiten uit groep EW hebben dezelfde eigenschappen maar ze laten minder warmte door. Groep EI biedt de beste bescherming, deze ruiten houden rook en hitte tot 140 graden tegen.

Draadglas

glashandel Enschede
Bij onze glashandel hebt u de keuze uit draadglas, een soort veiligheidsglas. De kans op ongelukken is bij draadglas namelijk erg klein. Heeft een inbreker geprobeerd uw ruit in te slaan? Draadglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een net van metaaldraad. Bij glasschade ontstaat er niet direct een open gat. Glasscherven blijven namelijk aan het net plakken en als er wel een breuk is dan zit het metaaldraad er nog voor. Dit maakt draadglas tevens inbraak- en brandwerend. In geval van brand zal er minder gauw een breuk ontstaan door verschillen in temperatuur. Voor een inbreker is het erg lastig om draadglas kapot te maken waardoor hij of zij een woning in Enschede met draadglas liever voorbij loopt.

Glazen deuren

Wilt u glazen deuren laten installeren door een glasservice? Met glazen deuren kunt de stijl van uw woning helemaal eigen maken. Houdt u van een klassieke inrichting? Wellicht is een deur met glas-in-lood tussen de hal en de woonkamer een goed idee. Gaat uw voorkeur uit naar modern? Strakke glazen deuren richting de keuken zijn wellicht meer iets voor u. Het plaatsen van beglazing in deuren door een glaszetter heeft een aantal voordelen. Door de beglazing is er bijvoorbeeld meer natuurlijke lichtinval in uw hal. Daglicht doet een ruimte groter lijken. Daarnaast ogen kamers waar een glazen deur tussen zit sowieso groter, vanwege het ruimtelijke effect wat gecreëerd wordt door ruiten.

Voorzetramen

Om te besparen op energiekosten is isolatie erg belangrijk. Hebt u omhoog schuivende ruiten waardoor het niet mogelijk is om HR++ ramen te plaatsen? Of hebt u een historisch pand in Enschede met glas-in-lood ramen waardoor u geen isolatieglas kunt laten plaatsen door een glaszetter? Een andere manier waarop u kunt isoleren is door het gebruik van voorzetramen. Een voorzetraam is, zoals de naam al zegt, een extra raam wat u voor of achter het huidige raam plaatst. Tussen de twee ramen ontstaat een ruimte met lucht die een isolerende werking heeft. Dankzij de rubberen afdichting van voorzetramen worden geluid en warmte bovendien uitstekend geïsoleerd.

Glaszetter Enschede

Direct contact

Is uw ruit kapot? Glasschade is ontzettend vervelend en u wilt dit natuurlijk zo spoedig mogelijk verhelpen. Schakel een erkende glashandel in uit Enschede via 085 500 9966, op die manier bent u zeker van kwaliteit. Het installeren of vervangen van ruiten hoeft niet duur te zijn. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijzen van HR++ isolatieglas? Of zoekt u een glaszetter die bij u kan langskomen in Enschede? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Dit is gratis en helemaal vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast als u benieuwd bent naar de prijzen. Via onze glasservice vindt u vast en zeker een erkende glaszetter met vele jaren ervaring. We zijn u graag van dienst!

Bekijk werkgebied in Enschede
 • Bathmen
 • Colmschaterenk
 • Keizerslanden
 • Deventer-Centrum
 • Voorstad
 • Het Oostrik
 • Diepenveen
 • Karel de Grotelaan
 • Zwolsewijk
 • Rode
 • Zandweerd-Zuid
 • Rivierenwijk
 • Spikvoorde
 • Oranjekwartier
 • Op den Haar
 • Colmschate
 • Schalkhaar
 • Borgele en Platvoet

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?