Figuurglas

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op uw investering!

Een gewoon glazen ruit ziet er strak uit en wordt veel toegepast bij woningen en bedrijfspanden, maar het kan zo zijn dat u dit type ruit niet goed aan vindt sluiten bij een bepaalde ruimte in uw woning of bedrijfspand. In deze situatie kan het een goede oplossing zijn om figuurglas te plaatsen. Figuurglas zijn glassoorten die aan een zijde met een motief of patroon worden bewerkt. De patronen worden niet in het glas aangebracht, maar op de oppervlakte.

Het aanbod

Er zijn talloze motieven en patronen te bedenken die op het figuurglas aangebracht kunnen worden. U kunt er ook voor kiezen om naast het aanbrengen van motieven het glas te bewerken. Zo creëert u een nog specialer effect. Als u figuurglas wilt laten plaatsen, dan kunt u contact opnemen met een glaszetter bij u in de buurt. Met de glaszetter kunt u het aanbod van patronen en de verdere mogelijkheden doorspreken.

Verdere opties

Het is mogelijk om zelf een patroon samen te stellen, of u kunt kiezen voor een bestaand patroon. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven hoeveel transparantie het glaswerk moet behouden. Het is de vraag of u nog door de ruit heen wilt kijken of dat u meer privacy wilt creëren. In het laatste geval kunt u ervoor kiezen om de ruit in zijn geheel te bewerken.

Informatie over figuurglas

Misschien wilt u meer informatie over figuurglas, of wilt u de mogelijke patronen bekijken. In beide gevallen kunt u contact opnemen met een van onze glaszetters. Zij voorzien u graag van advies en kunnen u uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?