De glaszetter specialist in Flevoland

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Flevoland

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Een glaszetter is u van dienst bij het plaatsen van nagenoeg alle glassoorten. Wij hebben voor u een aantal vakkundige glaszetters geselecteerd in de omgeving van Flevoland. Het plaatsen van een driedubbel- of draadglas vraagt om een specialistische aanpak. U kunt er op vertrouwen dat de aan ons gelieerde glashandel uw ruit op professionele wijze plaatst. Onze glasservice biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 085 500 9966.

24 uurs glasservice

Stel dat uw kinderen ’s avonds buiten voetballen en opeens komt er een bal door uw keukenraam. Dan wilt u natuurlijk dat er nog voor de nacht een glaszetter langs komt die de glasschade voor u repareert. Een kapotte ruit vergroot de kans op inbrekers in uw woning. Wij bieden u daarom een 24-uurs glasservice. De glasservice is 24 uur per dag en zeven dagen per week inzetbaar. Doordat de specialisten zijn gevestigd in Flevoland en omstreken, zijn ze in de meeste gevallen binnen een half uur ter plaatse. Als u direct een glashandel nodig heeft, bel ons dan op 085 500 9966.

Ruiten vervangen of repareren

Als er een ruit is gesneuveld dan moet dit gerepareerd worden. Voor het vervangen of repareren in geval van glasschade kunt u het beste direct bellen met de gelieerde glashandel bij u in de buurt. De deelnemende glashandel levert alle glassoorten voor zowel particulier als voor bedrijven. Onze glasservice is inzetbaar bij glasschade, het vervangen van enkele beglazing door isolatieglas, het monteren van achterwanden voor keukens, hardglazen deuren en douchedeuren.

Isolatieglas

Als u geld wilt besparen op uw energiekosten, dan is het verstandig om isolatieglas in uw woning aan te brengen. Dit is dubbelglas waarvan de randen worden afgesloten met speciale kit. Hierdoor is de ruimte tussen de twee ruiten goed afgesloten en kan deze gevuld worden met droge lucht. Bij HR++ isolatieglas wordt deze tussenruimte gevuld met een speciaal soort gas. HR++ isolatieglas werkt hierdoor extra isolerend. Heeft u in verband met glasschade direct glas nodig? Via de glasservice van de bij ons aangesloten glashandel wordt de glasplaat direct en op maat geleverd.

Glasschade

glasschade Flevoland
Glasschade kan ontstaan op verschillende manieren, zoals een ongelukje met voetballen of een struikelpartij. Daarnaast kan ook opzet of inbraak zorgen voor glasschade. Wat de oorzaak ook is, het is belangrijk om schade aan uw ruiten zo spoedig mogelijk te laten verhelpen. Neem dan ook direct contact op met onze glasservice in Flevoland, en wij zorgen ervoor dat er spoedig een erkend glaszetter bij u voor de deur staat om een nieuwe ruit te installeren. Menig bij ons aangesloten glashandel heeft meerdere glassoorten in het assortiment, waardoor deze direct geleverd kunnen worden. Kies desgewenst voor isolatieglas of veiligheidsglas en profiteer van de voordelen. Vragen, bel ons gerust op: 085 500 9966!

Dubbel glas

dubbel glas
Tot een aantal jaar terug was het in Flevoland zeer gebruikelijk om enkele beglazing te gebruiken. Door strengere duurzaamheid eisen van de overheid, is het nu echter noodzakelijk om minimaal een dubbel raam te gebruiken bij nieuwbouwpanden. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten waartussen een soort spouw zit. Dit zorgt ervoor dat warme lucht minder snel naar buiten ontsnapt. Wilt u de isolatie van uw pand nog meer verhogen? Dan is zelfs een driedubbel raam een optie. De prijzen van een driedubbel raam liggen echter relatief hoog in verhouding met dubbel glas. Een aangesloten glashandel informeert u graag over de mogelijkheden en prijzen van een dubbel- of driedubbel raam.

HR++ glas

Naast standaard dubbel- en driedubbel glas, is er in menig glashandel ook HR++ isolatieglas verkrijgbaar. Het HR++ raam bestaat eveneens uit twee glasplaten die van elkaar worden gescheiden door een soort spouw. In plaats van lucht is er echt een speciaal isolatiegas tussen de platen gespoten. Dit isolatiegas zorgt voor het beperken van de luchtcirculatie, waardoor de warmte nog langer binnenshuis blijft. De prijs voor HR++ beglazing is zeer goed in verhouding met het resultaat dat dit oplevert. Zo profiteert u van een sterk verhoogde isolatiewaarde, en daarmee van een besparing op de stookkosten. Via onze glasservice in Flevoland bestelt u gemakkelijk en snel HR++ ramen.

Veiligheidsglas

Bij een glashandel zijn vele glassoorten verkrijgbaar, die elk weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo is daar ook de categorie veiligheidsglas. Hieronder vallen diverse varianten zoals gelaagde, geharde en gewapende glazen. Veiligheidsglas wordt geproduceerd met als doel de kans op inbraak te verkleinen, en om snijwonden bij onverhoopte breuk te voorkomen. Wilt u bij uw bedrijfspand in Flevoland veiligheidsglas laten installeren door een ervaren glaszetter? Of bent u benieuwd wat een glaszetter verder voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de kosten en mogelijkheden van onze diensten.

Brandwerend glas

brandwerend glas Flevoland
U denkt er waarschijnlijk liever niet over na, maar brand kan in Flevoland op ieder onverwacht moment uitbreken. Bij hitte zal dubbel- of zelfs isolatieglas uit elkaar barsten, wat extra risico’s met zich mee brengt. Om de schade bij brand zo veel mogelijk te beperken kan u daarom door een glaszetter brandwerend glas laten plaatsen. Dit heeft één of meerdere opzwellende tussenlagen. Bij een temperatuur boven de 120 graden zwellen deze tussenlagen op waardoor er een brandmuur ontstaat. Er bestaan verschillende glassoorten die brandwerend zijn. Zo geeft ‘brandwerend glas 30 minuten’ u voldoende tijd om te evacueren in een kleinere woning, maar heeft u in een flatgebouw misschien meer behoefte aan ‘brandwerend glas 60 minuten’.

Draadglas

draadglas Flevoland
Bent u op zoek naar een type veiligheidsglas? Vraag dan een glaszetter in Flevoland naar de mogelijkheden van draadglas. Dit is een ruit met een netwerk van metaaldraad. Hoewel het netwerk van metaal de beglazing niet sterker maakt, is het wel een veilige glassoort. Als de ruit kapot gaat, dan wordt het dankzij het metaal bij elkaar gehouden. De kans op verwondingen bij glasschade is daarom erg klein. Andere voordelen zijn dat het zowel brand- als inbraakvertragend werkt. In menig glashandel is draadglas in diverse varianten verkrijgbaar. Spiegeldraadglas is aan beide zeiden gepolierd, waardoor het doorzichtig en glad is. Brute- of Engels draadglas heeft een structuur waardoor dit niet (volledig) doorzichtig is.

Glazen deuren

Een glazen deur staat prachtig in uw woning. Het heeft als voordeel dat het zonlicht doorlaat, wat kleinere ruimtes juist groter doet lijken. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het belangrijk dat u veiligheidsglas gebruikt bij uw glazen deuren. Dit voorkomt ernstige verwondingen door glasscherven. Een bij ons aangesloten glashandel levert uw glazen deuren compleet op maat. Als u deze laat plaatsen door een ervaren glaszetter in Flevoland bent u verzekerd van 15 jaar garantie. Niet alleen op de glazen deuren, maar ook op de montage! Bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Vraag dan een glaszetter uit Flevoland om meer informatie.

Voorzetramen

Wanneer u enkele glazen in uw woning heeft zitten, is het logisch dat u dit wilt laten vervangen voor dubbel- of zelfs driedubbel isolatieglas vanwege de isolatiewaarde. Toch is het zonde om authentieke glas-in-lood ramen te vervangen en bij oudere kozijnen is het zelfs niet altijd mogelijk om een driedubbel raam te plaatsen. Voorzetramen zijn dan een goede optie! Hierbij behoudt u uw eigen kozijnen, maar geniet u toch van de voordelen van dubbel isolatieglas. Een glaszetter zal dan een voorzetraam voor uw eigen ramen plaatsen. De voorzetramen worden regelmatig uit voorraad geleverd vanuit een aangesloten glashandel zodat de ruit al snel gezet kan worden.
24 uurs glasservice Flevoland

Glaszetters uit Flevoland

Nieuwsgierig naar de prijzen van een glasbedrijf omdat u graag van enkel naar dubbele beglazing wil? Kom in contact met een glasbedrijf bij u uit de regio en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u glasschade in uw woning door een inbraak dat snappen wij dat u direct hulp nodig hebt. Daarom hebben wij een 24/7 glasservice in het leven geroepen. U kunt ons altijd bellen op 085 500 9966 en wij zorgen dat er binnen 30 minuten een glaszetter bij u op de stoep staat op de schade te herstellen!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?