De glaszetter specialist in Friesland

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Friesland

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Het is verstandig om zo spoedig mogelijk een glaszetter in te huren wanneer u glasschade hebt. Of het nou gaat om het plaatsen van gelaagd veiligheidsglas, een HR++ ruit of een andere glassoort. Als u een glashandel of een ervaren glaszetter zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul vandaag nog het contactformulier op onze website in. We nemen spoedig contact met u op en sturen desgewenst een offerte op maat toe. Het aanvragen van een offerte is gratis en helemaal vrijblijvend. Als u een glaszetter inhuurt via onze glasservice, dan bent u verzekerd van kwaliteit tegen lage prijzen. Wij geven 15 jaar garantie op dubbele beglazing, hierdoor garanderen wij ons vakmanschap!

24/7 glasservice

Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak, of hebben uw (buurt)kinderen per ongeluk een ruit kapot geschopt? Het is dan van belang zo spoedig mogelijk de oude ruiten te vervangen. Wij begrijpen dat u bij een dergelijke situatie het liefst direct in contact komt met een glaszetter uit Friesland, daarom hebben wij een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Bel onze glasservice op 085 500 9966 en wij garanderen dat er bij spoed binnen het half uur een ervaren glaszetter van een glashandel uit uw regio bij u op de stoep kan staan, om een nieuw dubbel- of standaard ruit te plaatsen. Dankzij onze glasservice kunt u dus snel weer rustig slapen of verder gaan met uw dag.

Dubbel glas

dubbel glas Friesland
De meest gebruikelijke glassoort die door een glashandel bij de huizen in Friesland wordt geplaatst, is standaard dubbel glas. Dit heeft een isolatiewaarde van 2.8 en zorgt voor een maximale isolatie terwijl het product aantrekkelijke prijzen kent. Vindt u deze isolatie niet goed genoeg? Vraag dan een glaszetter in Friesland naar overige mogelijkheden zoals bijvoorbeeld driedubbelglas.

Veiligheidsglas

glaszetter Friesland
Wilt u uzelf en uw huisgenoten beschermen tegen snijwonden bij glasschade? Of wilt u inbraak bij uw pand in Friesland voorkomen? Laat dan veiligheidsglas plaatsen door een glaszetter. Dit is verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen bij menig glashandel uit uw regio. Veiligheidsglas biedt een verminderde kans op gelegenheidsinbraak, en heeft in de meeste gevallen een Politiekeurmerk voor Veilig Wonen.

Isolatieglas

In de laatste jaren is het voor pandeigenaren verplicht geworden om minimaal dubbel glas te plaatsen. Isolatieglas is daarom tegenwoordig bij vrijwel elke glashandel in Friesland leverbaar in een dubbele en driedubbele variant. Standaard dubbel isolatieglas heeft een U-waarde van 1.1. Driedubbel isolatieglas daarentegen bestaat uit drie glasplaten en heeft een U-waarde van 0.5. In vergelijking met een enkel glasraam bespaart u met driedubbel isolatieglas tot wel €300,- per jaar. De prijzen voor dergelijke glazen zijn echter relatief. Daarom zal een glaszetter uit Friesland u over het algemeen adviseren te kiezen voor dubbel isolatieglas.

Glas-in-lood

Een zeer populaire glassoort is glas-in-lood. Dit is een glassoort die traditioneel een veel functioneler doel diende dan tegenwoordig: gebrandschilderde ramen waren geschikt voor het overbruggen van grote oppervlakten met beglazing, en voor het uitbeelden van bijbelverhalen voor ongeletterde kerkgangers. Tegenwoordig is glas-in-lood vooral decoratief. Laat bij een glaszetter uit Friesland een ontwerp maken, of kies één van de bestaande designs. Woont u in een monumentaal pand met gebrandschilderde ramen, dan kan u via onze glasservice ook een erkend restaurateur inschakelen. Zo weet u zeker dat de ruiten van optimale kwaliteit blijven. Bel ons op 085 500 9966!

HR++ glas

hoogrendementsglas Friesland
Vanuit de Nederlandse overheid wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid, energiezuinigheid en het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen. Dit komt onder andere naar voren in de toepassing van het verplichte energielabel, wat woningverhuurders en –verkopers aanspoort om hun pand beter te isoleren. Een manier waarop u de isolatiewaarde van uw woning in Friesland kunt verhogen, is door HR++ ramen te combineren met kunststof kozijnen. Het combineren van een HR++ glasraam met een kunststof kozijn heeft namelijk een positieve invloed op de isolatie van uw woning. HR++ isolatieglas bestaat uit een dubbel glasraam, met tussen de glasplaten een speciaal isolatiegas dat de luchtcirculatie vermindert.

Driedubbel glas

hr+++ glas
Zoals aangegeven is het toepassen van isolatieglas een uitstekende mogelijkheid voor het beter isoleren van uw woon- of bedrijfspand. Hoewel u via onze glasservice over het algemeen zult worden aangeraden om standaard dubbel, of HR++ isolatieglas te laten plaatsen, is het ook mogelijk om driedubbel isolatieglas te bestellen. Driedubbel isolatieglas is bij menig glashandel niet direct beschikbaar, maar is vaak binnen twee weken leverbaar. Een driedubbel ruit bestaat uit drie glasplaten, en heeft daardoor een zeer hoge isolerende werking. De relatief scheve prijs – isolatie verhouding zorgt ervoor dat een driedubbel raam met name geschikt is voor toepassing in passieve panden, niet een gewoon woonhuis. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voorzetramen

Voorzetramen kunt u voor of achter een bestaand raam laten plaatsen door een glaszetter. Tussen de ramen ontstaat een isolatielaag. Een voorzetraam is dus een goed alternatief wanneer het geen optie is om bijvoorbeeld HR++ beglazing te installeren. De isolatiewaarde is lager dan hoogrendementsglas, maar de prijzen van voorzetramen liggen tevens een stuk lager. U kunt bij menig glashandel in Friesland kiezen tussen verschillende soorten voorzetramen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen kunststof en hout en de manier waarop het voorzetraam bevestigd wordt. Het is denkbaar dat bij bepaalde weersomstandigheden condensvorming tussen de ramen optreedt. Een goede afdichting en lichte ventilatie is daarom erg belangrijk.

Glasschade

Wie te maken heeft gehad met glasschade, weet dat het vervangen van ruiten aardig in de prijzen kan oplopen. Menig glaszetter van onze glasservice raadt daarom aan om een extra glasverzekering af te sluiten. Een dergelijke verzekering vergoedt glasschade zoals breuk en lekkage, mits u dit niet tijdens kluswerkzaamheden hebt veroorzaakt. Glazen onderdelen die bijvoorbeeld onder de meeste glasverzekeringen vallen zijn: glazen binnendeuren, ramen, douchecabines en lichtkoepels. Kassen en windschermen worden niet vergoed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een glasverzekering? Bel een glashandel op 085 500 9966 en ze informeren u met alle plezier.

Brandwerend glas

veiligheidsglas Friesland
Als er brand uitbreekt moet u het gebouw zo snel mogelijk verlaten. Het is fijn als u hiervoor iets meer tijd hebt. U creëert meer tijd als u brandwerend glas laat plaatsen door een glaszetter. Bij brand knapt een normaal, enkel ruit al na 1 tot 2 minuten, een dubbel ruit na 2 tot 5 minuten. Een brandwerend raam blijft 20, 30, 60 tot 120 minuten intact. Ruiten die brandwerend zijn knappen minder snel dankzij een draadwapening, een coating die warmte absorbeert, of door het thermisch voor te behandelen. U hebt bij menig glashandel de keuze uit brandwerend glas met verschillende prestaties zoals brandwerend, brand- en warmte werend of brandwerend en hitte isolerend.

Draadglas

glashandel Friesland
Bent u op zoek naar een nieuwe glassoort maar weet u nog niet welke u wilt laten plaatsen door de glaszetter? Draadglas is een soort veiligheidsglas. Het bestaat uit twee glasplaten met daar tussen een raster van metaaldraad. Dit maakt draadglas steviger dan een normale glassoort. Bij glasschade valt draadglas niet uit elkaar. De glassoort werkt daarom ook inbraak- en brandvertragend. U kunt bij een glashandel kiezen uit drie verschillende soorten draadglas. Spiegeldraadglas is glad en helemaal doorzichtig omdat het is gepolijst. Brute draadglas is een beetje doorzichtig, het heeft een lichte structuur. Engels draadglas heeft een bobbelige structuur. Hierdoor is de beglazing half doorzichtig tot ondoorzichtig.

Glazen deuren

U kunt een glaszetter uit Friesland inhuren voor het toevoegen van beglazing in deuren. Glazen deuren hebben vele voordelen. Ze laten daglicht door en geven een ruimtelijk effect. Een glazen deur staat erg modern, dankzij gehard veiligheidsglas is het ook nog eens veilig. U hebt de keuze uit vele verschillende soorten glazen deuren bij menig glashandel. Is de stijl in uw woning landelijk of klassiek? Laat glas-in-lood plaatsen door een glaszetter. Hebt u een moderne, nieuwbouw woning in Friesland? Wellicht passen dubbele deuren of een matte beglazing beter bij u. Het is een mogelijkheid om glazen deuren helemaal aan te passen aan de rest van uw woning.

Glashandel met goede garantie

Hebt u glasschade en gaat u op zoek naar nieuwe ruiten bij een glashandel? Bij onze glasservice bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en aantrekkelijke. Elke glaszetter is gediplomeerd en heeft jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast hanteren wij diverse garantievoorwaarden. Wij leveren bijvoorbeeld uitsluitend artikelen met een CE-markering en u krijgt altijd 15 jaar garantie op de montage van een dubbel glasraam. Hierdoor bent u via onze glasservice verzekerd van kwaliteit.
glasservice Friesland

Direct contact

Dankzij onze 24 uurs glasservice, nummer: 085 500 9966, wordt u altijd spoedig geholpen ingeval van glasschade. Hebt u geen glasschade, maar wilt u alle ruiten in uw woning vervangen door bijvoorbeeld HR++ of veiligheidsglas? En bent u hiervoor op zoek naar een glaszetter of glashandel in Friesland? U zit bij ons goed. Vul direct het contactformulier toe, dan ontvangt u van ons een offerte op maat. Het aanvragen van een offerte is kosteloos en helemaal vrijblijvend. Wilt u alleen de prijs van een driedubbel glasraam weten? Geen probleem, u zit na het ontvangen van een offerte nergens aan vast. We helpen u graag!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?