Glas-in-lood

Voor plaasting, reparatie en herstel!

Glas-in-lood is een type glas dat veel voor komt in kerken of oude gebouwen. Tegenwoordig wordt het ook toepast in nieuwbouw woningen die een karakteristieke uitstralingen moeten krijgen. Maar glas-in-lood is wel een moeilijk type glas om te herstellen. Voor het plaatsen of herstellen van dit type ruit kunt u het beste een glaszetter inschakelen. Ook voor andere soorten ruit kunt u een glaszetter inschakelen. Hij kan u dan voorzien van advies of het glas voor u herstellen of plaatsen.

De uitstraling van glas-in-lood

Als u glas-in-lood in uw woning wilt laten plaatsen, dan is het belangrijk dat u weet dat het de uitstraling van uw huis gaat veranderen. Natuurlijk kunt u zelf de gewenste sfeer creëren, dit kunt u doen door kleuren te kiezen die goed bij de uitstraling van uw woning passen. Als de zon schijnt, dan geeft glas-in-lood een mooi kunstzinnig effect.

Het vervangen van glas-in-lood

Het kan gebeuren dat er een klein onderdeel van uw glas-in-lood raam kapot gaat. Het is belangrijk dat dit onderdeel dan gerepareerd wordt, want de kleine scherpe randjes van het raam kunnen verwondingen veroorzaken. Het type ruit bestaat uit meerdere loodlijsten waarin gekleurd glas zit. Wanneer er één ruit vervangen moet worden dan is dit een zeer specialistische klus. Het valt dan ook aan te raden om hier een glaszetter voor in te schakelen. De glaszetter beschikt over de juiste materialen en kennis om de ruit professioneel te herstellen.

Vragen over glas-in-lood

Ook voor vragen over glas-in-lood kunt u contact opnemen met een van onze glaszetters. Glas-in-lood is een onbekend type glas wat tegenwoordig weinig wordt toegepast.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?