Glasschade

Glasschade direct laten verhelpen

De ramen in uw woning of kantoorpand beschermen u tegen de wind, kou, warmte en geluiden van buitenaf. Als er schade ontstaat, dan bent u niet meer optimaal beschermd en wilt u dat de schade snel wordt hersteld. Neem contact op met een glaszetter bij u in de buurt om de schade te laten herstellen. Wij garanderen u een landelijke dekking waardoor de glaszetter snel bij u kan zijn. Op dat moment hoeft u niet te lang te wachten op herstel en het risico dat er letsel ontstaan bij bijvoorbeeld uw kinderen wordt kleiner.

Herstellen van verschillende soorten glas

Het herstellen van enkel glas is vrij eenvoudig, doordat het ruit enkel is kan het zo geplaatst worden. Wanneer u dubbel glas heeft, dan wordt dit een ander verhaal. Bij dit type ruit zijn er twee glasbladen met ertussen in een holle ruimte. De holle ruimte is gevuld met droge lucht. Hier moet een specialist bij komen kijken. Bij HR glas is de holle ruimte gevuld met een gas en de glaslagen zijn bedekt met folie waardoor de isolerende werking toeneemt. Hoe meer glaslagen er zijn aangebracht hoe beter de isolerende werking, maar de moeilijkheidsgraad om te herstellen neemt ook toe. Glas-in-lood is ook een type ruit die moeilijk te maken is. Glas-in-lood wordt tegenwoordig minder toegepast dan vroeger, maar reparaties worden nog regelmatig uitgevoerd.

Waarom een specialist inschakelen?

Vooral bij specialistische glassoorten is het belangrijk dat er een glaszetter langskomt om het glas te herstellen. Als het niet gemaakt wordt, dan zijn er scherpe randen die schade en letsel kunnen veroorzaken. Daarnaast maakt u bij glasschade niet optimaal gebruik van de functies van specialistische ruiten. Als er bij u thuis glasschade is ontstaan, neem dan snel contact op met een glaszetter bij u in de buurt. Dan weet u zeker dat de schade goed wordt hersteld.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?