Glaszetter bij u in de buurt

Landelijk netwerk van glaszetters

Alle woningen in Nederland zijn voorzien van glas. Als hier iets mee gebeurd en er ontstaat schade. Dan is het belangrijk dat de schade snel wordt hersteld want er kan letsel ontstaan aan de scherpe randen van het glas. Schakel bij schade dan ook snel een glaszetter uit de buurt in. Deze kan de schade herstellen, het glas vervangen en u voorzien van advies.

Dubbel glas en veiligheidsglas

Er zijn veel soorten glas op de markt gebracht. Elk type heeft zo zijn voor- en zijn nadelen. De meest bekende soort is dubbel glas. Dit wordt zo genoemd omdat er twee glasbladen zijn met ertussenin droge lucht. Dit zorgt voor een goede isolatie. Het type ruit wat nog beter isoleert is HR glas, bij dit type ruit is er op de glasbladen folie aangebracht en is de holle ruimte gevuld met een soort gas. Daarnaast zijn er verschillende soorten veiligheidsglas, gelaagd glas en draadglas. Beide soorten glas zorgen ervoor dat het ruit niet gelijk breekt bij een klein stootje. Draadglas kan wel breken en letsel veroorzaken, dit komt omdat het glas verbonden is door draadjes. Bij een hoge druk kan het glas alsnog breken.

Glas-in-lood

Naast dubbel glas en veiligheidsglas is glas-in-lood ook erg bekend. Dit type glas ziet u vooral in monumentale panden of karakteristieke woningen. Het herstellen of plaatsen van glas-in-lood vraagt om een speciale aanpak. Naast deze soorten ruiten zijn er nog meer ruiten op de markt gebracht. Voor meer informatie kunt u terecht bij een glaszetter bij u in de buurt.

De voordelen op een rijtje

Als u een glaszetter nodig heeft, dan zit u bij ons goed. Wij garanderen u een landelijke dekking waardoor er altijd een glaszetter bij u in de buurt zit. Als er bij u thuis of op het werk schade ontstaat, dan kan de glaszetter in een korte tijd bij u zijn om de schade te herstellen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende bedrijven waardoor u er zeker van kunt zijn dat de schade goed wordt hersteld.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?