De glaszetter specialist in Groningen

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Groningen

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Glasschade? Als u nieuwe ruiten wilt laten plaatsen, dan is het verstandig om dit door een professionele glashandel te laten doen. Zo weet u zeker dat het goed gebeurd en dat de juiste glassoort wordt geplaatst. HR++, driedubbel- of isolatieglas, u bent bij onze glashandel aan het juiste adres. Menig glaszetter uit onze glashandel heeft vele jaren ervaring. U ontvangt bij ons bovendien 15 jaar garantie. Wilt u advies van een glaszetter uit Groningen of bent u benieuwd naar de prijzen van bijvoorbeeld driedubbel- of isolatieglas? Vul gerust het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085 500 9966. Contact opnemen met onze glasservice is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ruit kapot – 24/7 glasservice

Stel dat uw kinderen lekker in de achtertuin aan het spelen zijn en er opeens een voetbal door het keukenraam schiet. Als er plotseling glasschade ontstaat, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Er zit altijd een glaszetter bij u in de omgeving Groningen. Op die manier kan uw raam snel worden gerepareerd. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dus als er ’s avonds laat een ruit kapot gaat, is dit geen probleem. Bij ons vindt u snel een goede glashandel bij u in de buurt. Indien u met spoed een glaszetter nodig heeft dan adviseren wij u om even te bellen. Op deze manier krijgt u direct antwoord op uw vragen.

Allround glaszetter

Het is belangrijk dat een glashandel u kan helpen op meerdere vlakken. Zo kan een glaszetter van onze glasservice niet alleen ruiten plaatsen, maar ook repareren en u voorzien van advies. De door ons geselecteerde professionals in Groningen hebben veel werkervaring en zijn bekend met verschillende situaties. Voor een goede service tegen lage prijzen bent u bij onze glashandel aan het juiste adres.

Dubbel Glas

Als u overweegt om uw woning te voorzien van dubbel glas, dan zult u hier veel voordeel van hebben. Dubbele ruiten zorgen voor een goede isolatie van uw huis en hiermee kunt u veel geld besparen op de energiekosten. Daarnaast werkt het goed isolerend tegen warmte, kou en geluiden van buitenaf. Wilt u nóg beter isoleren? Dan is het installeren van driedubbel isolatieglas door een glasservice uit Groningen wellicht iets voor u.

HR++ glas

Het isoleren van woningen kan op diverse manieren worden uitgevoerd door een glasservice. Eén mogelijke methode is door HR++ isolatieglas te combineren met kunststof kozijnen. Op deze wijze is het mogelijk om tot wel honderden euro’s per jaar te besparen op de energiekosten. HR++ isolatieglas is een speciale vorm van standaard dubbel glas. Net als een dubbel raam bestaat HR++ isolatieglas uit twee glasplaten. In plaats van lucht zit er echter een speciaal isolatiegas tussen de platen. Dit zorgt ervoor dat de luchtcirculatie sterk verminderd wordt, en dat er daarmee minder warmte verloren gaat. Vraag een glaszetter uit Groningen naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen van HR++ isolatieglas.

Glasschade

glasschade Groningen
Iedereen weet dat wanneer er een sterretje ontstaat in het raam van hun auto, dat zij direct contact op moeten nemen met een vakman. Hetzelfde geldt voor beschadigingen aan de ramen van uw woning in Groningen. Hoe langer de glasschade bestaat, hoe meer risico er is op een gelegenheidsinbraak, maar ook hoe hoger uw stookkosten worden. Onze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar, wat betekent dat er altijd binnen korte tijd een erkend glaszetter bij u op de stoep kan staan om de glasschade te verhelpen. Bij menig glashandel zijn diverse glassoorten meteen beschikbaar. Wij zijn u met alle plezier van dienst, bel ons op: 085 500 9966.

Glas-in-lood

24/7 glasservice Groningen
Bent u op zoek naar een manier om de sfeer binnenshuis op een unieke wijze te verbeteren? Overweeg dan eens om een glas-in-lood paneel te laten plaatsen. Via onze glasservice kunnen wij u in verbinding brengen met diverse specialisten op het gebied van glas-in-lood. Samen met u zullen zij kijken naar de beschikbare ontwerpen of in overleg een nieuw ontwerp maken. De prijzen voor gebrandschilderde ramen zijn afhankelijk van de gebruikte glassoorten, de hoeveelheid glas en lood dat nodig is, en de complexiteit van het ontwerp. Geef daarom altijd op voorhand goed aan wat uw maximale budget is.

Veiligheidsglas

Bij een glashandel zijn vaak vele glassoorten verkrijgbaar. Zo heeft menig glashandel uit Groningen zowel isolatieglas als brandwerende beglazing en matglas in het assortiment. Een andere glassoort die via een glasservice snel verkrijgbaar is, is veiligheidsglas. Er zijn diverse vormen van veiligheidsglas op de markt. Zo hebt u onder meer de keus uit geharde, gewapende en gelaagde glassoorten. Al deze varianten van veiligheidsglas bieden bescherming bij huis tuin en keukenongevallen tegen snijwonden, en zorgen daarnaast voor een verlaagde kans op een gelegenheidsinbraak. Wilt u uw ruiten vervangen met veiligheids- of isolatieglas? Het is verstandig om dit te laten doen door een glaszetter uit Groningen.

Gelaagd glas

Bij grote evenementen worden vaak kassa’s gebruikt voorzien van gelaagde beglazing, maar ook bij banken en postkantoren ziet u vaak dat de ruimte waar medewerkers zich bevinden is afgeschermd met een gelaagd raam. Dit zorgt voor extra veiligheid. In deze glassoort zit polyvinylbutral folie, dit zorgt ervoor dat gelaagde ramen niet in stukken kunnen breken door bijvoorbeeld een voorwerp wat er tegenaan wordt gegooid.

Brandwerend glas

glashandel Groningen
Normale beglazing breekt erg snel in geval van brand. Dit komt door spanningen die ontstaan als er een temperatuurverschil is tussen de binnen- en buitenkant van het glasraam. Een brandwerend ruit bestaat uit lagen, er worden materialen toegevoegd waardoor de glassoort minder snel kapot gaat. De beglazing wint tijd, waardoor u in geval van brand veilig uw huis kunt verlaten. Er bestaan verschillende soorten brandwerend glas, verdeeld in de hoeveelheid minuten van brandvertraging. U hebt de keuze uit een 30 minuten brandwerend ruit. Deze is verkrijgbaar in zowel een enkel als dubbel ruit. Daarnaast is er een 60 minuten brandwerend raam verkrijgbaar. U hebt bovendien de keuze in kwaliteit. Groep E is vlamdicht, EW is vlamdicht en vermindert hitte, EI is vlamdicht en houdt hitte helemaal tegen.

Draadglas

veiligheidsglas Groningen
Draadglas is 6 tot 7 mm dik. In deze glassoort zit een net van metaaldraad verwerkt. Draadglas wordt ook wel gezien als veiligheidsglas. Als een ruit kapot gaat dan blijven de scherven aan elkaar plakken door het net. Als de beglazing breekt bij brand dan ontstaat hierdoor brandvertraging, dit maakt draadglas ook brandwerend. Daarnaast wordt draadglas hierdoor veelal toegepast bij balustrades. Breekt één van de ruiten in de balustrade? Dan ontstaat er in draadglas geen gat waardoor bijvoorbeeld een kind niet van de balustrade kan vallen. Er bestaan drie verschillende soorten van deze beglazing. Glad, gefigureerd en spiegeldraadglas. Alleen deze laatste is doorzichtig.

Glazen deuren

Wilt u een ruimte kunnen afsluiten maar nog wel contact blijven houden? Of is er erg weinig natuurlijk licht in uw hal? Het is wellicht een goed idee om glazen deuren te laten plaatsen door een glasservice uit Groningen. Glazen deuren zijn modern en erg stijlvol. Omdat glazen deuren veel licht doorlaten ontstaat een ruimtelijk gevoel. Daarnaast lijkt uw woning groter omdat er een open geheel ontstaat tussen verschillende ruimtes. Een glazen deur is veelal voorzien van een gehard ruit. Dit is erg lastig te breken, waardoor glazen deuren erg veilig zijn, ook met spelende kinderen in de buurt.

Voorzetramen

Voorzetramen kunnen eenvoudig als extra raam op een huidig raam bevestigd worden door een glaszetter. Wilt u de ruiten in uw woning isoleren? Een voorzetraam laten plaatsen door een glaszetter is hiervoor een makkelijke oplossing als u geen dubbel of driedubbel ruit kunt installeren. Een voorzetraam is voorzien van een rubberen afdichting. Deze isoleert geluid en warmte uitstekend. Tussen het oude raam en het voorzetraam ontstaat bovendien een isolerende luchtlaag. Dit heeft dezelfde werking als een dubbel of driedubbel raam. U hebt de keuze uit verschillende soorten voorzetramen in vele RAL-kleuren. Er is bij onze glashandel altijd iets wat bij de stijl van uw woning past.

glaszetter Groningen

Direct contact

Hebt u glasschade en wilt een glaszetter uit Groningen inhuren voor het vervangen van het ruit door één van bovenstaande glassoorten? Of bent u benieuwd naar de prijzen van HR++, driedubbel of veiligheidsglas? U bent bij onze glashandel aan het juiste adres! Vul vandaag nog het contactformulier in of bel ons op: 085 500 9966. Elke erkende glaszetter van onze glashandel heeft vele jaren ervaring. Bij onze glasservice bent u verzekerd van vakwerk, wij leveren alleen de hoogste kwaliteit. Wie bieden u dan ook 15 jaar garantie. Bent u alleen benieuwd naar de prijzen? Geen probleem. Uw gegevens achterlaten via het contactformulier is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk werkgebied in Groningen
 • Hoogkerk
 • Binnenstad
 • Stadsparkwijk
 • Korrewegwijk
 • Korrewegbuurt
 • Schilders- en Zeeheldenwijk
 • Vinkhuizen-Noord
 • Herewegwijk en Helpman
 • Selwerd
 • Oranjebuurt
 • Corpus Den Hoorn-Zuid
 • Oranjewijk
 • Oost-Indische buurt
 • Binnenstad-Zuid
 • Schildersbuurt
 • Beijum
 • Oosterpoortwijk
 • Noorddijk
 • Oosterparkwijk

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?