Isolatieglas

Bespaar op uw energiekosten

Natuurlijk wilt u alle mogelijkheden nader bekijken die het wooncomfort van uw woning verhogen. Isolatieglas is hier een voorbeeld van, u kunt uw woning op eenvoudige wijze beter isoleren. Op die manier hoeft u minder energie te gebruiken voor het verwarmen van uw woning en bespaart u geld op uw energierekening. Isolatieglas bestaat uit meerdere glasbladen met ertussenin een holle ruimte die is gevuld met droge lucht. Hoe meer glasbladen er gebruikt worden, hoe beter de ramen uw woning isoleren.

Diverse soorten isolatieglas

Er zijn verschillende soorten isolatieglas op de Nederlandse markt te verkrijgen. Naast het standaard glas is er ook HR, HR+ of HR++ isolatieglas te verkrijgen. De letters HR staan voor hoogrendement, u profiteert dus van een betere isolatie dan bij normaal dubbel glas. Bij HR glas is één zijde van het glasblad voorzien van een dun metaallaagje, dit laagje heeft een isolerende werking. Bij HR glas is de tussenruimte niet gevuld met droge lucht maar met een speciaal soort gas, hierdoor biedt het glas een betere isolerende werking. De plussen achter HR staan voor de mate waarin het glas isoleert.

De voordelen van isolatieglas

Isolatieglas heeft een uitstekende isolerende werking en zorgt ervoor dat u geld kunt besparen op uw energierekening. Het glas verhoogt het wooncomfort omdat u geen last meer heeft van tochtende ramen. Voordat u een willekeurig type glas aanschaft, is het verstandig om u te laten adviseren door een van onze specialisten. Op die manier weet u zeker dat u het juiste type glas aanschaft en dat het glas goed aansluit bij de situatie.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?