Wat zijn de kosten voor dubbelglas zetten?

Dubbel glas

Denkt u erover na om van enkel glas over te gaan naar dubbel glas, dan is dat een slimme zet. Door de betere isolerende werking van het dubbel glas zult u besparen op uw energiekosten. Bovendien heeft u minder last van geluiden van buiten. Echter: wat kost dat precies? Kwieq geeft u een handig overzicht van de gemiddelde kosten voor de plaatsing van dubbel glas.

Kostenplaatje

Wilt u dubbel glas laten plaatsen? Dan dient u rekening te houden met prijzen van 20 euro tot 40 euro per m2. Dit zijn de kosten voor het glas, maar de verwijderingsbijdrage, plaatsingskosten en energietoeslag zijn hierbij niet meegenomen. Het is essentieel om deze klus uit te laten voeren door een specialist, omdat de vakman verstand heeft van de plaatsing van glaswanden alsmede van de beste wijze van isoleren. Daarnaast geniet u mee van garantie. De plaatsingskosten voor dubbel glas liggen doorgaans tussen de 50 en 100 euro per m2. Het is belangrijk om goed met de vakman te overleggen over de precieze kosten. Er bestaat namelijk een kans dat deze u extra geld laat betalen voor de verwijderingsbijdragen of energietoeslagen.

Voordelen dubbel glas

Wanneer u dan dubbel glas heeft laten plaatsen, geniet u mee van handige voordelen, waardoor het investeringsbedrag zichzelf snel terugverdient. Zie de voordelen hieronder:


  • Maandelijkse besparing op energiekosten
  • Een goede daad voor het milieu!
  • Minder geluidsoverlast

Glaszetter gezocht?

Natuurlijk zijn er verschillende vormen van dubbel glas, dus een eenduidig antwoord is er nooit op deze vraag te geven. We raden u daarom ook aan om offertes aan te vragen van de aan ons gelieerde specialisten. Zij geven u een gratis advies en helpen u bij de plaatsing van uw dubbel glas! Bovendien: door te vergelijken, bespaart u op uw totale kosten!

1 reactie

  1. Ik heb mijn dunne ramen laten vervangen door dubbelzijdige ramen. Het verschil in isolatie is zeer te merken met de winterse rekeningen. Het isoleert mijn beurs ook goed tegen hoge gas rekeningen. 🙂

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *