De glaszetter specialist in Nijmegen

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Nijmegen

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Het kan zomaar gebeuren dat u glasschade oploopt en u daarom uw ruit moet laten vervangen. Of wellicht bent u op zoek naar manieren om uw woning beter te isoleren, dan is het plaatsen van dubbel- of zelfs driedubbel isolatieglas een optie. Of u nu met spoed op zoek bent naar een glaszetter in Nijmegen, of als u zelf nieuwe beglazing wilt bestellen bij een erkende glashandel: bij ons bent u aan het juiste adres. Vul ons contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat van een glaszetter in Nijmegen. Is er geval van spoed en wilt u direct gebruik maken van onze glasservice? Bel dan naar 085 500 9966!

Glasservice 24 uur per dag bereikbaar

Wij vormen met menig glaszetter vanuit heel Nederland een landelijk opererend netwerk. Dankzij dit grote netwerk van specialisten kunnen wij u een 24/7 glasservice garanderen. Dat is vooral handig in geval van glasschade. U wilt natuurlijk dat onverwachte glasschade zo snel mogelijk verholpen wordt, ook als dit op zondagavond gebeurt. Als u belt naar 085 500 9966 krijgt u direct contact met een glaszetter uit Nijmegen. Zo voorkomt u extreme voorrijkosten, omdat de specialist altijd uit uw regio komt. Onze glashandel levert diverse glassoorten direct op maat. Mocht het door u gewenste formaat of glassoort niet aanwezig zijn, dan zal de glaszetter zorgen voor een tijdelijke oplossing.

Glasschade

Glasschade komt altijd onverwacht. Misschien wordt er een bal door de ruit geschopt, is er bij u ingebroken of gebeurt er een ander ongeluk waarbij uw ruiten sneuvelen. In dat geval is het belangrijk dat de glasschade zo snel mogelijk hersteld wordt. U verliest met een gebroken raam namelijk niet alleen veel warmte, maar u loopt met een gebroken raam ook een groter risico op inbraak. Wij bieden u daarom een 24/7 glasservice met nummer 085 500 9966. Zodra u contact met ons opneemt staat er al binnen 30 minuten een erkend glaszetter uit Nijmegen bij u op de stoep!

Dubbel glas

In oudere woningen zit vaak nog enkele beglazing. Dit doet echter niets voor de isolatie van uw woning, daarom is het geen slecht idee om deze te vervangen met dubbel glas. Deze glassoort is dubbel gelaagd en tussen de twee glasplaten zit droge lucht. Hoewel dit beter isoleert dan enkele beglazing, is een dubbel raam geen isolatieglas. Als u flink wilt besparen op uw energiekosten dan doet u er verstandig om HR++ isolatieglas te laten zetten. Heeft u echter een beperkt budget en wilt u toch iets doen om warmteverlies te beperken? Dan is een dubbel raam daar wel geschikt voor.

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat, net als een dubbel- en driedubbele ruit, uit meerdere glasplaten. Het verschil met deze standaard glassoorten is echter dat er bij isolatieglas geen droge lucht in de spouw zit, maar edelgas. Hierdoor ligt de isolatiewaarde van isolatieglas stukken hoger dan dat van een gewone ruit. Het laten zetten van isolatieglas is een investering die zich op termijn terugbetaald. U bespaart namelijk enorm op uw stookkosten, dus na verloop van tijd heeft u de kosten terugverdiend. Laat isolatieglas zetten door een erkende glaszetter. Als u zonder glasservice zelf uw ruit plaatst, heeft dit mogelijk gevolgen voor uw garantie. Onze glashandel helpt u bij het vinden van een geschikte glaszetter.

Driedubbel glas

glashandel Nijmegen bellen
Naast dubbel glas is er in onze glashandel ook een glassoort verkrijgbaar die driedubbel gelaagd is. Deze isoleert een stuk beter dan een standaard dubbel raam. Driedubbel glas is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo kunt u een driedubbel raam namelijk ook combineren met HR++ isolatieglas. In plaats van droge lucht zit er dan een speciaal gas tussen de glasplaten, wat ervoor zorgt dat de warmte beter binnen wordt gehouden. Een driedubbel gelaagde ruit is erg geschikt voor passieve huizen, maar omdat de prijs-isolatie verhouding van een driedubbel raam niet erg goed is, zal een glaszetter in Nijmegen u eerder aanraden om HR++ isolatieglas te laten zetten. Een glashandel in Nijmegen helpt u met het maken van de juiste keuze.

HR++ glas

glas vervangen Nijmegen
Behalve standaard isolatieglas, verkoopt onze glashandel ook hoogrendementsglas, ook wel HR++ beglazing genoemd. HR++ ramen zijn nog beter geïsoleerd doordat de tussenruimtes gevuld is met een speciaal soort gas. Ook HR++ ruiten verdienen zichzelf na verloop van tijd weer terug doordat u tot wel €260,- op uw energierekening kunt besparen! Onze glasservice biedt u de scherpste prijzen voor HR++ beglazing. Daarnaast levert onze glashandel ook andere soorten beglazing op maat, zoals veiligheidsglas. Bent u benieuwd welke glassoort het meest geschikt is? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte van een glashandel uit Nijmegen.

Glas-in-lood ramen

Naast standaard beglazing levert onze glashandel ook glas-in-lood panelen. In het verleden werden deze panelen voornamelijk geplaatst in kerken, zodat er geen grote glasplaten gemaakt hoefden te worden. Tegenwoordig hebben deze panelen voornamelijk een decoratieve functie. Ook in Nijmegen wordt de keuze voor deze panelen steeds populairder. Een erkend glaszetter kan uw paneel voor u plaatsen. Het is bij onze glasservice dan ook mogelijk om een paneel zelf te ontwerpen. De prijzen van deze panelen zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid glas die gebruikt wordt en de glassoort die u kiest. Bent u benieuwd naar de kosten? Bel ons op nummer: 085 500 9966 en ontvang vrijblijvend een offerte van onze glashandel.

Veiligheidsglas

Op sommige locaties is het plaatsen van veiligheidsglas verstandig. Veiligheidsglas komt in verschillende varianten, de meest bekende vormen zijn gelaagde- en geharde beglazing. Gelaagde beglazing is een dubbele glasplaat met een speciaal kunststof tussen de twee lagen. Als dit kapot gaat blijven de glasplaten aan elkaar kleven. Hierdoor werkt het inbraakwerend, maar loopt u ook geen risico op verwondingen. Geharde glasplaten worden bij de productie thermisch verhit, waardoor ze extreem sterk zijn. Mocht dit toch breken dan valt deze glasplaat uiteen in duizenden gladde stukjes. Ook bij geharde glasplaten ontstaan er dus geen gevaarlijke glasscherven.

Brandwerend glas

glasschade Nijmegen
Een andere vorm van veiligheidsglas is een brandwerend raam. Brandwerend glas beschermt u in geval van brand. Een gewone ruit zal onder de hitte direct barsten, maar een brandwerend raam vormt juist een brandvaste muur. Deze glassoort is bij onze glashandel verkrijgbaar in verschillende varianten. In kleinere woningen is het voldoende om een ruit met classificatie E te plaatsen. Deze zorgt ervoor dat er geen brandoverslag of –doorslag plaats vindt. Ruiten met de classificatie EI zorgen er daarnaast ook voor dat de hitte in de grenzende ruimte niet te ver oploopt. Tot slot zorgt een brandwerend raam met de classificatie EW voor stabiliteit en stralingsbeperking.

Draadglas

glaszetter Nijmegen
Een laatste vorm van veiligheidsglas is draadglas. In deze glassoort zit een speciaal metalen frame verwerkt. Er wordt vaak gedacht dat deze glassoort, dankzij het metalen frame, erg sterk is. Dit valt echter tegen, vergeleken met geharde beglazing. Het metalen frame zorgt er echter wel voor dat de glasplaat bij elkaar gehouden wordt in geval van glasschade. Hierdoor werkt draadglas inbraakwerend en zelfs gedeeltelijk brandvertragend. Via onze glasservice wordt draadglas volledig op maat geleverd. U heeft de keuze uit een aantal opties, waarbij spiegelglas in Nijmegen het meest populair is. Laat u liever ondoorzichtig draadglas plaatsen? Dan is Brute of Engels draadglas een goede optie.

Glazen deuren

In Nijmegen plaatsen glaszetters steeds vaker glazen deuren. Niet heel verrassend, want glazen deuren geven uw woning een elegante uitstraling. Doordat de deuren veel licht doorlaten zijn ze erg geschikt voor donkere ruimtes. Daarnaast lijkt uw woon- of slaapkamer een stuk groter met een stel glazen deuren. Onze glasservice levert enkel glazen deuren van geharde beglazing. Dit houdt in dat het ontzettend sterk is, wat de kans op breken heel klein maakt. Breekt het toch dan ontstaan er geen scherven, maar gladde ronde stukken zodat u zich hier niet aan kan snijden.

Voorzetramen

Als u op zoek bent naar een manier om de isolatiewaarde van uw ramen te verhogen maar u geen budget heeft voor hoogrendementsglas, dan bieden voorzetramen de uitkomst. Voorzetramen worden door een glaszetter voor uw eigen ramen langs geplaatst. Dit kan aan de binnenkant van uw woning, maar ook eventueel aan de buitenkant. Zo krijgen uw ramen een extra glaslaag. Dit heeft als voordeel dat de isolatie verbetert, maar ook dat de kans op inbraak een stuk kleiner is. Bovendien zijn voorzetramen stukken voordeliger dan het zetten van hoogrendementsglas, zodat u met een beperkt budget toch kan genieten van de voordelen van dubbele beglazing.

dubbel glas Nijmegen

Direct contact

Is uw ruit kapot geslagen en bent u met spoed op zoek naar een glaszetter uit Nijmegen? Of overweegt u uw ruiten te vervangen om de isolatiewaarde van uw woning te verhogen? Zelfs als u geïnteresseerd bent in het plaatsen van glas-in-lood panelen kunt u bij ons terecht. Dankzij ons landelijk dekkende netwerk is er altijd een glashandel beschikbaar. Dankzij onze 24/7 glasservice kan er al binnen een half uur iemand bij u op de stoep staan. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Heeft u glasschade opgelopen en wilt u direct gebruik maken van onze glasservice? Bel dan naar 085 500 9966.

Bekijk werkgebied in Nijmegen
 • Nijmegen-Noord
 • De Kamp
 • Nijmegen-Oud-West
 • Wolfskuil
 • Lindenholt
 • Heseveld
 • Nijmegen-Nieuw-West
 • Altrade
 • Nijmegen-Midden
 • Galgenveld
 • Dukenburg
 • Biezen
 • Zuid
 • Lent
 • Oost
 • Hengstdal
 • Neerbosch-Oost
 • Centrum
 • Hatert

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?