De glaszetter specialist in Noord-holland

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Noord-Holland

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Glasschade is ontzettend vervelend en moet zo spoedig mogelijk verholpen worden. Hebt u een ruit wat vervangen moet worden door een ervaren glaszetter? Of bent u benieuwd naar de prijzen van bijvoorbeeld een driedubbel ruit? Driedubbel, HR++, veiligheidsglas of een andere glassoort, u bent bij onze glashandel aan het juiste adres. Uw glashandel uit Noord-Holland adviseert u graag over passende mogelijkheden voor uw situatie. Wij zijn altijd snel bij u ter plaatse indien nodig! Vul vandaag nog het contactformulier in of bel ons via: 085 500 9966. Bent u alleen benieuwd naar de prijzen? Geen probleem. Contact met onze glasservice is gratis en helemaal vrijblijvend.

Ruit kapot? 24/7 glasservice

Wij bieden u een 24-uursservice, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Een kapotte ruit is altijd vervelend, maar wanneer dit midden in de nacht gebeurt kan dit extra stressvol zijn. Wij zorgen ervoor dat u spoedig contact hebt met een glashandel of glaszetter uit Noord-Holland zodat uw ruit snel wordt vervangen. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen en daarom zijn wij op ieder moment van de dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Allround glashandel

Een glashandel is voor diverse werkzaamheden inzetbaar. Wij repareren, zetten en geven u uitgebreid advies. Wilt u bijvoorbeeld driedubbel isolatieglas laten plaatsen? Onze glashandel heeft diverse experts uit Noord-Holland voor u geselecteerd die ervaring hebben met alle werkzaamheden. Een glaszetter uit onze service is u in elke situatie van dienst tegen lage prijzen.

Dubbel Glas

U bespaart aanzienlijk op uw energiekosten door uw woning of bedrijfspand in Noord-Holland goed te isoleren. De isolerende waarde van een dubbel raam is zeer hoog. Lawaai, warmte en kou worden buiten gehouden als u dubbel isolatieglas laat installeren door een glashandel. Als u nog beter wilt isoleren dan is driedubbel isolatieglas wellicht de beste keuze.

HR++ glas

Bent u op zoek naar een relatief voordelige manier om uw pand in Noord-Holland beter te isoleren? Wellicht is het plaatsen van HR++ isolatieglas en kunststof kozijnen door een glashandel een goed idee. Deze combinatie kan leiden tot een besparing van honderden euro’s op de stookkosten. Een ander voordeel van HR++ isolatieglas is dat het tevens zorgt voor een beperking van geluidsoverlast. HR++ beglazing is vergelijkbaar met een standaard dubbel raam. In tegenstelling tot het dubbel glas zit hier echter speciaal isolatiegas tussen de twee glasplaten. Vraag via onze glasservice om meer informatie of de prijzen voor het plaatsen van HR++ ramen.

Glasschade

24 uur glasservice Noord-Holland
Er kan op vele manieren schade ontstaan bij uw ramen, lichtkoepels of glazen binnendeuren. Los van de oorzaak is het van belang dat een dergelijke glasschade altijd zo spoedig mogelijk wordt verholpen door een glaszetter. Via onze glasservice (tel: 085 500 9966) komt u daarom 24 uur per dag snel in contact met een erkend glaszetter uit de regio Noord-Holland, welke ervoor zal zorgen dat uw beglazing snel weer in goede staat verkeert. Wilt u voorkomen dat u veel geld kwijtraakt aan het verhelpen van glasschade? Sluit dan een losse glasverzekering af. Via een dergelijke verzekering bent u verzekerd tegen breuk en lekkage, mits niet veroorzaakt tijdens het klussen.

Glas-in-lood

isolatieglas Noord-Holland
Een glas-in-lood paneel geeft een unieke lichtfiltering, en daarmee een steeds veranderende sfeer en kleurinval in huis. Door de steeds groeiende populariteit van glas-in-lood, zijn er bij menig glashandel vele bestaande ontwerpen beschikbaar. Maakt u een keuze uit één van deze ontwerpen, dan bent u zeker van een bepaalde prijsklasse en is over het algemeen het paneel spoedig geproduceerd. Het is daarnaast een optie om de glaszetter een ontwerp te laten maken naar uw wensen. Dit kan onder andere aan de hand van een foto, of op basis van een kleurenpatroon. Geef hierbij wel goed aan wat uw maximale budget is.

Veiligheidsglas

Bij menig glashandel uit Noord-Holland heeft men een groot aantal glassoorten in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan standaard dubbel glas, driedubbel isolatieglas en matglas. Een andere glassoort die vaak wordt verkocht door onze glashandel is veiligheidsglas. Veiligheidsglas kan dienen als bescherming tegen snijwonden bij glasbreuk, maar heeft tevens een verminderde kans op inbraak tot gevolg. Via onze glasservice in Noord-Holland is zowel gelaagd als gewapend en gehard veiligheidsglas verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Vul op het contactformulier uw wensen in, en de afmetingen van u ruit en wij sturen u spoedig een vrijblijvende offerte toe. Wij helpen u met alle plezier.

Gelaagd glas

Gelaagde ruiten worden vaak gebruikt bij kassa’s van grote evenementen, plekken waar geld wordt gewisseld en attractieparken. Er zit polyvinylbutral folie in een gelaagd raam, hierdoor zal het raam niet in stukken breken wanneer iemand er een hard voorwerp tegenaan gooit. Als u deze glassoort laat plaatsen door een glaszetter, dan biedt u meer veiligheid aan uw medewerkers.

Brandwerend glas

glaszetter Noord-Holland
Wilt u zeker weten dat u op het moment van een brand voldoende tijd hebt om uw woning te verlaten? Dan is het wellicht verstandig om een brandwerend raam te laten plaatsen door een glaszetter. Een normaal ruit breekt bij brand erg snel vanwege het verschil in temperatuur tussen de glasranden en het glasoppervlak. Bij een brandwerend ruit is dit niet het geval. Met een brandwerend raam hebt u namelijk 30, 60 of zelfs 120 minuten de tijd om uw woning te verlaten in geval van brand. U hebt de keuze uit verschillende typen brandwerend glas. Groep E is vlamwerend, groep EW is ook vlamwerend maar laat minder hitte door, groep EI beperkt hitte en vlammen vrijwel helemaal.

Draadglas

draadglas Noord-Holland
U kunt een glaszetter van onze glasservice in Noord-Holland inhuren voor het plaatsen van draadglas. Draadglas bestaat uit verschillende glaslagen, met daartussen een net van metalen draden. De metalen draden bestaan meestal uit een vierkant rasterpatroon. Bij glasschade houdt dit net de scherven bijeen, hierdoor wordt draadglas ook gezien als veiligheidsglas. Bij een breuk slingeren er namelijk geen scherpe glasscherven rond. Daarnaast is het ontzettend lastig om draadglas helemaal kapot te krijgen, waardoor inbreken een stuk lastiger is. Draadglas is tot slot brandwerend. Dankzij de metalen draden zal de beglazing namelijk minder snel breken in geval van temperatuurwisselingen.

Glazen deuren

Wilt u glazen deuren laten installeren door een glasservice uit Noord-Holland? Een goede keus! Glazen deuren tussen bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken zorgen voor een ruimtelijk gevoel. U kunt de keuken afsluiten en tegelijkertijd contact blijven houden met mensen in de woonkamer. De natuurlijke lichtinval doet tevens de ruimte groter lijken. Dit maakt glazen deuren ideaal in ruimtes waar weinig daglicht is, zoals de hal. Glazen binnendeuren zijn veelal voorzien van geharde ruiten. Naast modern en stijlvol is een deur met ramen dus ook nog eens veilig. U hoeft niet bang te zijn voor ongelukken met de beglazing als uw kinderen aan het spelen zijn.

Voorzetramen

Het is mogelijk om voorzetramen te laten plaatsen door een glasservice. Voorzetramen zijn extra ramen die u achter of voor uw huidige ruit plaatst. Het is een voordelig alternatief voor dubbel isolatieglas. Bij omhoogschuivende ramen, of historische panden met glas-in-lood is het bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om isolatieglas te plaatsen. Tussen de twee glaslagen, van het oude en het voorzetraam, ontstaat een isolatielaag. Daarnaast zorgt een rubberen afdichting ervoor dat geluid en warmte erg goed geïsoleerd worden. Om ervoor te zorgen dat voorzetramen optimaal isoleren is het verstandig om de plaatsing over te laten aan een glaszetter uit Noord-Holland.

Glashandel Noord-Holland

Direct contact

Hebt u glasschade? Het is verstandig om glasschade zo spoedig mogelijk te laten verhelpen door een glaszetter. Wilt u driedubbel isolatieglas of een andere glassoort laten plaatsen? Of bent u benieuwd naar de prijzen? U bent bij ons aan het juiste adres. Elke erkende glaszetter van onze glasservice heeft vele jaren ervaring en zal daarom vakwerk leveren. U bent daarnaast bij ons verzekerd van jarenlang plezier omdat u via onze glashandel 15 jaar garantie hebt. Dus waar wacht u nog op? Vul vandaag nog het contactformulier in of bel ons op 085 500 9966. Contact met onze glasservice is gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast als u alleen benieuwd bent naar de prijzen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?