Offertes aanvragen

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Wij bieden u de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen bij menig glaszetter bij u uit de omgeving. Zo kunt u het aanbod eenvoudig vergelijken. Betreft het spoed en heeft u direct een vakman nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 500 9966. Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • U vergelijkt maximaal 5 specialisten op prijs en kwaliteit;
  • de dienst is gratis en geheel vrijblijvend;
  • wij bieden u een landelijke dekking.

Werkzaamheden glashandel

De glaszetter kan elk soort en formaat glas voor u plaatsen, vervangen of repareren. Door een offerte aan te vragen heeft u een beeld van de kosten hiervan. Een glaszetter kan de volgende soorten ruiten voor u vervangen, plaatsen of repareren:

  • Dubbelglas en isolatieglas
  • Gelaagd glas en veiligheidsglas
  • Draadglas en figuurglas
  • Brandwerend-, figuur- en gehard glas

Dubbel- en isolatieglas

Isolatieglas is een glassoort die bestaat uit twee ruiten met daartussen in een ruimte gevuld met droge lucht. Bij het type HR++ is de tussenruimte gevuld met een soort gas. Dit zorgt voor een nog betere isolatie. Een glaszetter kan dit type ruit voor u plaatsen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsruiten zijn er in verschillende soorten. Een gehard ruit is thermisch behandeld en bij een breuk ontstaan er allemaal kleine korrels die geen letsel veroorzaken. Bij draadglas kan er nog wel letsel ontstaan. Als u meer informatie wenst over dit type ruiten, dan kunt u een offerte aanvraag doen.

Glas-in-lood

Dit soort heeft een authentieke uitstraling. Als er schade ontstaat aan uw ruit, is het belangrijk dat dit goed gerepareerd wordt. Het ruit moet voorzichtig worden verwijderd, anders beschadigt u de andere ruiten. Het ruit wordt zo precies mogelijk nagemaakt en daarna teruggeplaatst. Door de reparatie zo uit te voeren behoudt u de klassieke uitstraling van de ruiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via het formulier, u ontvangt snel een terugkoppeling van de gelieerde glashandel.

Het aanvragen van een offerte

Wij hebben een selectie gemaakt van de menig glashandel bij u in de omgeving. Bij het selecteren van de bedrijven hebben we kritisch gekeken naar de bedrijfsvoering en het geleverde werk. Via Kwieq weet u zeker dat de glaszetter of glashandel de werkzaamheden vakkundig en nauwkeurig uitvoert. Vraag voor de mogelijkheden een offerte aan. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk het aanbod toegestuurd.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?