Offertes aanvragen

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Wanneer u een glashandel inschakelt voor het vervangen van uw ramen in uw woning of bedrijfspand, dan wilt u natuurlijk voordelig uit zijn. Bij ons is het mogelijk om een offerte aan te vragen en het aanbod te vergelijken. Zo valt er makkelijker een keuze te maken die bij u past. Liever direct contact met een glaszetter bij u in de buurt? Neem dan telefonisch contact met op via 085 500 9966. Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie indien dat nodig mocht zijn, waar u zich ook in Nederland bevindt!

  • U vergelijkt maximaal 5 specialisten op prijs en kwaliteit;
  • de dienst is gratis en geheel vrijblijvend;
  • wij bieden u een landelijke dekking.

Glassoorten

Er zijn verschillende soorten glas. Dubbel-, gelaagd- en veiligheidsglas maar ook glas-in-lood en nog vele andere soorten. Dubbel glas werkt goed isoleren tegen kou, warmte en geluiden van buitenaf. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten, want u stookt niet onnodig omdat er warmte verloren gaat. Gelaagd glas is voorzien van een laag folie die ervoor zorgt dat de ruit niet in stukken kan barsten. Veiligheidsglas is ook een soort die niet kapot gaat. Deze kan niet versplinteren in duizenden stukken. Wenst u advies over welk glas u het beste kunt plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Vraag dan een offerte aan, onze glaszetter staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden van een glaszetter

Wanneer er ’s avonds laat een ruit kapot gaat, dan wilt u dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Want u wilt geen ongewenste bezoekers in uw huis. Door de 24 uurs glasservice is de glashandel 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Een glaszetter kan alle ramen in uw woning vervangen als deze verouderd zijn of u voorzien van advies. Als u niet weet welk type glas u het beste toe kunt passen of welke glassoort u de meeste voordelen biedt, dan bent u bij een glashandel aan het juiste adres. Om gebruik te maken van de diensten van een glashandel, kunt u bij ons een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Bij ons kan u meerdere offertes opvragen bij menig glaszetter in uw omgeving, zo valt het aanbod eenvoudig te vergelijken. De offerte ontvangt u via de mail. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en hebt geen verplichtingen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?