Voorzetramen

Vraag gratis een prijsopgave aan voor voorzetramen

Het plaatsen van dubbel glas is niet altijd mogelijk. Misschien is uw woning niet geschikt voor dubbel glas, of heeft u mooie glas-in-lood ramen die u niet wilt vervangen. In deze situaties is het plaatsen van voorzetramen een goede oplossing. Deze ramen worden voor uw huidige ramen geplaatst waardoor uw ramen beter isoleren. De voorzetramen kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant van uw woning worden geplaatst.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als u speciale vormen in uw ramen heeft, dan denkt u waarschijnlijk dat voorzetruiten voor u niet de juiste oplossing zijn. Maar niets is minder waar, voorzetramen zijn te verkrijgen in veel verschillende vormen waardoor de voorzetramen voor iedere woning mogelijk zijn. Het voordeel van voorzet ramen is dat het niet een blijvende aanpassing is aan uw woning. Wanneer u de panelen weer wilt verwijderen, dan is dit vrij eenvoudig. Zo kunt u er ook voor kiezen om de voorzetruiten in de zomer te verwijderen en in de winter weer terug te plaatsen. Zo profiteert u in de winter de isolerende werking van de voorzetramen.

Isolerende werking

Er wordt vaak voor voorzetruiten gekozen voor de goede isolerende werking zonder de blijvende aanpassingen aan uw woning. Woningen met enkel glas kunnen veel warmte verliezen in de winter door de ruit heen . In de zomer kan de temperatuur in de woning juist oplopen waardoor het hier eigenlijk te warm wordt en de warmte niet weg kan komen.

De voorzetramen toepassen

Voorzetruiten worden dus voornamelijk geplaatst voor de isolerende werking. Maar u kunt ze ook plaatsen om de kans op vandalisme en inbraak te verkleinen. Daarnaast vermindert het geluidsoverlast. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over voorzetramen en u vertellen of uw woning geschikt is voor dit type ruit.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?