De glaszetter specialist in Zwolle

085 500 9966

085 500 9966

123 Glasservice - glashandel

123 Glasservice

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Snelle levertijden en scherpe prijzen
Meer over 123 Glasservice

Direct een glaszetter specialist aan de lijn

085 500 9966

085 500 9966

Glaszetter Zwolle

085 500 9966 - snelle 24 uurs glasservice

Heeft u in uw directe omgeving van Zwolle een glaszetter nodig? Wij beschikken over menig glaszetter die beglazing op professionele wijze plaatsen. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect resultaat. Ook bij specialistisch werk als bijvoorbeeld het plaatsen van dubbel glas bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u gebruik maken van onze glasservice en bent u benieuwd naar de prijzen? Vul dan ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Is er sprake van schade en bent u direct op zoek naar een glashandel? Bel dan naar 085 500 9966 voor direct contact.

Altijd bereikbaar

Het breken van uw ruiten gebeurt vaak door een alledaagse bezigheid. Mogelijk heeft u kinderen en schiet er een bal door het keukenraam? Dat kan gebeuren, maar het is wel prettig als het snel gerepareerd wordt. Hiermee verkleint u het risico op inbraak. In zulke situaties is het fijn dat wij een 24-uurs glasservice bieden. Iedere deelnemende glaszetter is zeven dagen per week inzetbaar. Bovendien is de specialist snel ter plaatse in het geval van calamiteiten. Gegarandeerd goed en vakkundig geholpen.

24/7 glasservice bij schade

Is er per ongeluk een bal bij u door het raam geschoten? Of is er bij u ingebroken en werd er daarbij een ruit ingeslagen? Glasschade moet zo snel mogelijk worden opgelost. Bij menig glashandel in Zwolle zijn daarom glassoorten in vele soorten en maten op voorraad. Is een raam in de door u gewenste glassoort niet direct beschikbaar via onze glasservice? Dan zorgt een glaszetter uit ons netwerk bij glasschade voor een tijdelijke oplossing, om later bij u terug te komen en de eigenlijke glazen te plaatsen. Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn u graag van dienst, bel: 085 500 9966!

Isolatieglas

Het isoleren van woningen is steeds belangrijker geworden met het oog op het beperken van het verbruik van fossiele brandstoffen. Eén manier om de isolatiewaarde van uw pand in Zwolle te verhogen, is door kunststof kozijnen te combineren met hoogrendement isolatieglas. Dergelijke beglazing wordt ook wel aangeduid met de term HR++. Deze HR++ glassoort bestaat uit twee glasplaten die van elkaar gescheiden worden door een speciaal isolatiegas. Dit isolatiegas vermindert de luchtcirculatie en daarmee het warmteverlies. Dubbel isolatieglas is bovendien qua prijs en oplevering de meest geschikte variant. Voor passieve huizen is echter driedubbel glas het meest geschikt.

HR++ glas

HR++ beglazing bestaat, net als bij isolatieglas, uit een dubbel raam. De tussenruimte is gevuld met een speciaal soort gas, waardoor je kan profiteren van een optimale isolatie. Hoe beter de isolatie, hoe lager de energierekening. Bij HR++ isolatieglas is de tussenruimte gevuld met droge lucht. Naast isolerende bestaan er ook inbraakwerende, geluidwerende en brandwerende ruiten. Bent u nieuwsgierig welk glassoort het beste bij uw woning past? Vul dan ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte van een gelieerd bedrijf uit Zwolle, zo bent u gegarandeerd van de beste glasservice en de laagste prijzen.

Driedubbel glas

hr++ glas
In plaatst van dubbel isolatieglas bestaat er ook een driedubbel raam. Driedubbel isolatieglas is een speciale glassoort die bestaat uit drie glasplaten, die door een isolatiegas of lucht van elkaar gescheiden worden. In combinatie met het hoogisolerende gas wordt een driedubbel raam ook wel aangeduid met de term HR+++. Het voordeel van deze glasvorm is dat het zoveel mogelijk isolatie biedt voor uw woning in Zwolle. Het nadeel is echter dat in vergelijking met een dubbel isolerend raam, de driedubbele variant niet heel veel meer isolering oplevert als de prijsstijging mee wordt genomen. Vraag de glashandel daarom altijd of een dubbel- niet een betere optie is dan driedubbel raam.

Glas-in-lood

glas-in-lood Zwolle
Glas in lood werd traditioneel geplaatst in kerken, om zo niet grote glasplaten te hoeven installeren, en om de bevolking via afbeeldingen de kerkelijke tradities mee te geven. Tegenwoordig heeft het voornamelijk een decoratieve functie. Het is dan ook bij menig glaszetter mogelijk om een paneel te laten maken gebaseerd op eigen of bestaande ontwerpen. De kosten voor een dergelijk paneel zijn afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte glasstukken en de glassoort waar u voor kiest. Het is bij een enkele glashandel bovendien een optie om historische panelen te laten restaureren. Vraag via het contactformulier naar de voorwaarden.

Glas vervangen of repareren

Voor het vervangen of repareren van uw ruiten kunt u rekenen op de gelieerde glashandel uit Zwolle. Voor particulier, maar ook voor bedrijven staat onze glasservice klaar. Is er sprake van glasschade? Of wilt u een ruit vervangen door isolatieglas? Bij iedere aangesloten glaszetter of glashandel in Zwolle kunt u rekenen op een professionele afwerking.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas wordt gebruikt om ongelukken en letsel te voorkomen. Bij eventuele glasschade houden draden de ruit bijeen. Ook is het mogelijk dat deze ruiten thermisch behandeld zijn. Hierdoor ontstaan er bij ruitschade allemaal kleine korrels. Voor veiligheidsglas zijn speciale richtlijnen opgesteld. Welke variant veiligheidsglas past in uw situatie, kunt u vragen aan de glaszetter in Zwolle. Wilt u vooraf advies? Bel ons op 085 500 9966, wij horen graag van u.

Brandwerend glas

glaszetter Zwolle
Eén van de glassoorten die vanuit de glashandel geleverd kunnen worden, is brandwerend glas. U denkt er waarschijnlijk niet al te vaak over na, maar brand kan op elk onverwachts moment uitbreken. Bij brandwerende beglazing krijgt u voldoende tijd om het gebouw of de woning te evacueren. Waar u bij een gewone ruit onder extreme hitte grote kans loopt op glasschade, ontstaat er bij een brandwerend glas een brandvaste muur. Een glashandel biedt verschillende vormen aan. Er zijn glazen die beschermen tegen brandoverslag en –doorslag, maar u kunt ook een stap verder gaan met een brandwerend raam dat er ook voor zorgt dat de temperatuur niet teveel stijgt.

Draadglas

glashandel Zwolle
Draadglas is een veiligheidsglas. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is dit veiligheidsglas niet zo sterk als bijvoorbeeld gelaagde- of geharde ruiten. In draadglas zit een metalen netwerk dat er bij glasschade voor moet zorgen dat de ruit bij elkaar gehouden wordt. Hierdoor loopt u geen risico op verwondingen door glasscherven. Dankzij het metalen netwerk werkt draadglas brand- en inbraakwerend. Als u gebruik maakt van onze glasservice, dan wordt het draadglas direct vanuit onze glashandel geleverd. Ook bij deze glassoort heeft u meerdere opties. Zo is spiegelglas een populaire optie. Deze glassoort is gepolierd, waardoor het een heldere ruit is geworden.

Glazen deuren

Glazen deuren worden in Zwolle steeds populairder. De deuren geven een moderne en elegante uitstraling aan uw woning, maar ze hebben nog meer voordelen. Zo zijn glazen deuren bij uitstek geschikt voor donkere ruimtes. Doordat de deur een hoop licht door laat, heeft u nog maar weinig donkere hoekjes in huis. U hoeft zich bij glazen deuren geen zorgen te maken over glasschade. De deuren worden vanuit onze glashandel exclusief in geharde beglazing geleverd. Dit is zo sterk, dat de kans op glasschade minimaal is. Mocht er door een ongeluk toch glasschade ontstaan, dan valt de deur uiteen in duizenden kleine, gladde stukken.

Voorzetramen

Als u op zoek bent naar manieren om de isolatiewaarde van uw ramen te verbeteren, dan is HR++ dubbel- of zelfs driedubbel isolatieglas een mogelijkheid. Hierbij zit een edelgas tussen de twee glasplaten, wat er voor zorgt dat u minder warmte verliest. Een glaszetter kan bij oudere woning echter niet altijd dubbel- of driedubbel isolatieglas plaatsen. Dit type beglazing is zwaar en oudere kozijnen zijn hier niet sterk genoeg voor. In dat geval kunt u met voorzetramen de isolatiewaarde ook al stukken verbeteren ten opzichte van enkele beglazing. Hierbij zet een glaszetter een voorzetraam over uw eigen ramen heen. Zo geniet u van de voordelen van dubbel glas, voor voordelige prijzen.
Glasservice Zwolle

Direct contact

Heeft u een glashandel in Zwolle nodig? Dan bent u bij onze glasservice aan het juiste adres. Via ons contactformulier vraagt u eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan. Elke glaszetter die bij ons netwerk is aangesloten is door ons speciaal geselecteerd, zodat u verzekerd bent van de beste glasservice voor de scherpste prijzen. Heeft u in verband met schade direct contact nodig met een glaszetter? Bel dan naar 085 500 9966. Dankzij ons landelijk dekkende netwerk kan u al binnen een half uur gebruik maken van onze glasservice!

Bekijk werkgebied in Zwolle
 • Millingen
 • Holtenbroek
 • Gerenbroek
 • Diezerpoort
 • Oldenelerbroek
 • Assendorp
 • Ittersumerlanden
 • Aalanden
 • Berkum
 • Schelle
 • Oud-Assendorp
 • Ittersum
 • Schoonhorst
 • Stadshagen
 • Westenholte
 • Frankhuis
 • Wipstrik

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

U bent als glaszetter op zoek naar nieuwe klanten? Wij brengen ze met u in contact! Zullen we vrijblijvend kennismaken?